13.8 C
Zagreb
Utorak, 7 svibnja, 2024

Dalić o Rebićevim kritikama: Pa ostani frajer, ja to ne bih brisao za 20 minuta

Pročitajte još:

Hrvatski nogometni izbornik osvrnuo se na nastup Vatrenih na Euru (poraz od Španjolske u osmini finala, 5:3 nakon produžetaka), a dao je i svoj komentar na poruku koja je glasno odjeknula u hrvatskim medijima.

Dakako, riječ je o postu Ante Rebića koji je bio na udaru kritika nakon poraza od Španjolaca posebice zbog zamjene kopački tijekom susreta, te je putem Instagram storyja između ostaloga prozvao i sukomentatore HTV-ove emisije o EURU Roberta Prosinečkog i Antona Samovojsku te Gorana Vlaovića. Evo što je napisao, a ubrzo i obrisao…

“Nakon svega, nije ni bitno ko je “krivac”, činjenica je da smo zadnje 2-3 godine 💩 … osobno mi je žao što nismo imali nekoga da iskoristi ovu talentiranu generaciju + dva genijalca (L i M), da napravimo nešto (puno) više na ovom prvenstvu… a stručLJaci s TV; ostavite gemišt prije emisije i navijate za 🇭🇷! “zajedno smo jači” #robigoraneiostalasamovojsko Još jednom, hvala svim navijačima koji su došli u Copenhagen ❤️ Iznad svih – Hrvatska”.

Petnaestak minuta nakon objave nestale su sve poruke osim posljednje, sa zahvalom navijačima, a nekoliko minuta nakon toga deaktivirao je profil na Instagramu.

Dalić je komentirao i Rebićeve kopačke i priznao kako je i njega sve iznenadilo.

– Igrači mijenjaju kopačke tijekom igre, to se zna dogoditi, ali ne primiš gol i ne primijetiš. Ovaj put to nam se osvetilo. Imali smo posjed lopte, brzo smo je izgubili i oni su nam dali gol s igračem više. Moje dopuštenje? Nisam ja o tome odlučivao. Kopačke su bile kod aut-linije, nisam se snašao u toj situaciji. Ne mogu ja voditi brigu o kopačkama, vodi, klupi. I mene je to iznenadilo.

Na pitanje o Gvardiolovom ispijanju vode, Dalić je odgovorio:

– Ja snosim odgovornost za sve i ja od nje ne bježim. Da je Gvardiol pitao vodu, ja bih mu dao vodu. Pili su je i Španjolci, ali brzo su je bacili. To je nepažnja i kiks, oni su odigrali dijagonalu i zabili. Nisu nas kaznili iz puno boljih šansi, nego iz ove dvije situacije i zato mi je žao. Nisam vidio da pije vodu, ali i ja bih mu dao da me tražio. Kaznilo nas je, tako se dogodilo i ne mogu tu tražiti uzroke.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
13.8 ° C
14.1 °
12.5 °
72 %
1.5kmh
0 %
Uto
23 °
Sri
18 °
Čet
19 °
Pet
21 °
Sub
21 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9292
GBP
1,1664
CHF
1,0238
CNY
0,1287
HUF
0,0026
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: