15.5 C
Zagreb
Petak, 10 svibnja, 2024

Daliću se nije ispunila želja: Bilo bi nam daleko lakše sa Šveđanima. Što je, tu je

Pročitajte još:

Španjolska je pokazala kvalitetu, mlada, brza i energična momčad. Igra se bazira na visokom presingu, puno kombinatorike. Trebat ćemo se dobro spremiti, kazao je izbornik Dalić o Španjolskoj

Samo ne Španjolska, samo ne Španjolska. Nadao se izbornik Zlatko Dalić, kao i svi mi, no upravo se to dogodilo. Španjolska je u posljednjem kolu grupne faze Eura pobijedila Slovačku 5-0, a Švedska je golom u 94. minuti srušila Poljsku (3-2) i poslala nam Španjolce u osmini finala.

Nedugo nakon utakmice stigla je i reakcija Zlatka Dalića na sljedećeg protivnika.

“Čeka nas jedan od najtežih mogućih protivnika. Daleko bi nam bilo lakše sa Šveđanima, ali što je – tu je. Mlada, brza, energična momčad kojoj se igra bazira na visokom presingu, ulascima u prazan prostor. Međutim, imamo i mi svoje kvalitete, neće ni njima biti lako”, rekao je Dalić pa dodao:

“Sigurno je da će to biti utakmica velikog naboja i pritiska. Mi možemo igrati s njima, što smo pokazali u drugoj utakmici Lige nacija. Morat ćemo paziti na visoki presing, morat ćemo mi imati kontrolu lopte. Prije svega morat ćemo ih napasti. Ne smijemo se braniti i moramo nametnuti svoj stil igre. Veliki dobitak je što ćemo na toj utakmici moći uz sebe imati navijače.”

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
14.6 ° C
14.8 °
11.4 °
72 %
1.5kmh
0 %
Čet
15 °
Pet
22 °
Sub
23 °
Ned
24 °
Pon
24 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9275
GBP
1,1615
CHF
1,0239
CNY
0,1285
HUF
0,0026
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: