7.6 C
Zagreb
Utorak, 16 travnja, 2024

Danski izbornik napao Uefu: Zbog korone možete odgoditi utakmicu za 48 sati, a zbog infarkta ne

Pročitajte još:

Danski izbornik Kasper Hjulmand obrušio se na Uefu tijekom konferencije za medije, a sve u povodu odigravanja utakmice protiv Finske nakon nemilog događaja u 42. minuti kad se srušio Christian Eriksen i umalo izgubio život.

– Laž je da smo mi željeli nastaviti. Ponuđene su nam dvije mogućnosti…

UEFA je igračima, koji su se okupili u svlačionici, ponudila izbor za nastavak meča u subotu navečer ili ponovni početak u nedjelju u podne. Legendarni vratar Peter Schmeichel rekao je da je treća opcija bio poraz službenim rezultatom 3:0.

“Nisam čuo za tu prijetnju porazom, to nisam čuo. Bio sam u sudačkoj sobi sa sucima i delegatima, razgovarali smo što možemo učiniti. Pričali smo o tome da bi dobro bilo odigrati u ponedjeljak, ali to nije moguće jer Finska treba igrati 16. lipnja. Dvije opcije koje sam čuo bile su – možete sad nastaviti utakmicu ili sutra u 12 sati. Mi i igrači smo bili pod pritiskom. Laž je da smo mi UEFA-i rekli da želimo nastaviti”, rekao je danski izbornik Kasper Hjulmand.

“Nemoguće… Nemoguće je nastaviti dan kasnije u 12 sati. To je bila naša prva reakcija. Nismo mogli zamisliti odlazak kući nakon svega i povratak sutra na utakmicu. Onda smo odlučili da odemo na teren i odmah završimo s tim”, rekao je Hjulmand, čija je momčad izgubila 1:0 od Finske.

– Zbog koronavirusa utakmice se odgađaju po 48 sati, ali zbog srčanog udara – ne. Laž je da smo mi željeli nastaviti. Nisam čuo da nam se prijetilo porazom 0:3, kako tvrdi Peter Schmeichel, ali znam da su nam ponuđene dvije mogućnosti – nastaviti dan kasnije u 12 sati ili odmah – kazao je danski izbornik.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
slaba kiša
8.8 ° C
8.8 °
7.1 °
66 %
9.8kmh
40 %
Uto
8 °
Sri
10 °
Čet
12 °
Pet
14 °
Sub
16 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: