3.9 C
Zagreb
Subota, 20 travnja, 2024

Dejan Lovren bez dlake na jeziku: “Nedostaje nam devetka, Livaja je ušao mrvicu prekasno”

Pročitajte još:

Trebamo više pucati po golu. Pokušali smo i mijenjali neke stvari, stisnuli su nas i morali smo vraćati dosta loptu, ali čim smo izašli iz presinga smo imali neke šanse – prokomentirao je stoper Dejan Lovren

Nogometaši Hrvatske uzeli su važan bod u borbi za plasman na Svjetsko prvenstvo protiv najvećeg konkurenta za prvo mjesto skupine – Rusije.

Susret je prokomentirao Dejan Lovren i ocijenio ga kao “solidnu trojku”.

“Uvijek smatram da možemo bolje, ali držali smo se dobro, imali par prilika, nekoliko šansi. Čvrsto smo se držali, kompaktno. Dobar je i bod, ali tri su bolja”, rekao je Lovren pa nastavio:

“Nedostaje nam neka devetka. Ušao je Livaja, možda mrvicu prekasno. Imamo još dvije utakmice, svatko će dobiti svoju priliku, Trebamo pucati po golu. Lijepo je to dodavanje oko šesnaesterca, ali to nam ne donosi tri boda.”

Lovren nije bio zadovoljan igrom prema naprijed.

“Promijenili smo neke stvari, oni su nas stisnuli. Morali smo dosta vraćati loptu i čim smo izašli iz presinga imali smo šanse. One nisu bile dovoljno dobre da bismo ih završavali udarcima, nismo ih baš puno uputili.”

Slijedi utakmica protiv Slovačke. Lovren je na upit je li vrijeme da vidimo pravu Hrvatsku odgovorio:

“Svaki dan, na treningu i na utakmicama trebamo pokazati pravu Hrvatsku. Slovačka se promijenila, bit će zahtjevna utakmica, a pogotovo zato što je za tri dana. Nema puno vremena za oporavak, ali imamo širok kadar”, poručio je.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
4.7 ° C
6.1 °
2.8 °
78 %
1.5kmh
0 %
Sub
12 °
Ned
12 °
Pon
12 °
Uto
8 °
Sri
5 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: