14 C
Zagreb
Petak, 26 travnja, 2024

DJEVOJKE, JESTE SPREMNE? Lovren i Kramarić skupa na fotki pravi su melem za ženske oči

Pročitajte još:

Vjerni pratitelji nisu krili oduševljenje posljednjom fotografijom, a pozitivni komentari nizali su se iz minute u minutu

Hrvatski nogometni reprezentativci oduvijek su bili na vrhu lista najpoželjnijih muškaraca, a pripadnice ljepšeg spola nestrpljivo čekaju nove fotografije na kojima sportaši pokazuju svoje isklesano golišavo tijelo. Ovaj put pravu pomutnju na društvenim mrežama napravili su Andrej Kramarić i Dejan Lovren koji su na društvenim mrežama objavili fotografiju koja je oduševila žene diljem svijeta.

Naime, oni su objavili sliku iz Rovinja gdje se hrvatska nogometna reprezentacija priprema za Europsko prvenstvo i otkrili da su otplivali 250 metara za tri minuta i 10 sekundi.

“Sumnjali, a rekordi se ruše. Lova na stol!!! Dejan Lovren, dobra pratnja, ali drugi put navigaciju ponesi. Dva Michaela Phelpsa, kao ribe u vodi”, napisao je Kramarić.

“Sumnjali su u nas, a rušimo rekorde…lagano vadite gotovinu večeras, ekipa. 3’10 – 250m. Bravo, Andrej Kramarić. Molim te, sljedeći put bez ovih kupaćih”, istaknuo je Lovren.

“Prebili smo more”, dodao je Dejan. Otkrio je i tko je najmanje vjerovao u njegov uspjeh. “Moj vlastiti prijatelj je najviše sumnjao, ali zato sad znam kako se osjećam”, napisao je uz fotografiju sa Šimom Vrsaljkom.

Usto se osvrnuo na Kramarićevu objavu i problem s navigacijom. “Krenuo prema Novalji, a stigao bi i to za 5 minuta”, komentirao je nogometaš.

Njihovi pratitelji su komentirali da je to nemoguće bez plivaćih kožica među prstima dok su ih drugi pohvalili i istaknuli da je to dobar znak za utakmicu s Englezima.

“Svaka čast, dečki”, “Idemo osvojit taj Euro”, “Sretno, najbolji igrači”, napisali su im.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
raštrkani oblaci
12.6 ° C
15 °
10.8 °
69 %
2.1kmh
40 %
Pet
16 °
Sub
19 °
Ned
24 °
Pon
25 °
Uto
26 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: