8 C
Zagreb
Utorak, 23 travnja, 2024

Đoković poklonio reket dječaku u publici: Taj dečko zaslužio je reket

Pročitajte još:

Novak Đoković poklonio je reket s kojim je osvojio 19. Grand Slam u karijeri jednom dječaku kraj terena koji ga je bodrio i dok je gubio 2-0 u setovima. ‘Davao mi je savjete kao trener’, nasmijao se

Okrenuo je zaostatak od 2-0 u setovima protiv Stefanosa Tstitsipasa, osvojio 19. Grand Slam u Parizu (6-7(6), 2-6, 6-3, 6-2, 6-4), a onda se okrenuo prema tribinama i prišao jednom dječaku.

Reakcija dječaka nakon što je primio reket u ruke postala je viralni hit. Počeo je skakati i vikati od sreće. “O, moj bože, o, moj bože!” ponavljao je oduševljeni dječak i s nevjericom gledao u svoju obitelj koja je s njim bila na tribinama.

“Pa koliko to njemu znači”, “Koja radost”, samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Mališan je dobio neobičan poklon. Reket s kojim je Novak Đoković zaključio turnir otišao je u njegove ruke..

– Ne znam tko je taj dječak, ali čuo sam ga cijelo vrijeme. Bodrio me kad sam gubio 2-0, čak mi je i davao savjete tijekom meča kao trener, haha. Ako je itko zaslužio reket, onda je to on. Htio sam mu ga dati jer me podržavao cijelo vrijeme – rekao je Đoković nakon meča.

Samo jedan Grand Slam više na vječnoj ljestvici imaju Roger Federer i Rafael Nadal. A slijedi Wimbledon kojega je osvojio pet puta.

– Dio sam povijesti sporta koji volim i to me ispunjava. Ne bih mogao biti sretniji zbog svega što sam napravio u zadnjih 48 sati. Ovo je vjerojatno jedno od moja tri najveća dostignuća. Pobijedio sam Rafu poslije četiri i pol sata borbe na njegovom terenu, jučer nisam trenirao, došao sam s punim baterijama boriti se s Tsitsipasom koji je igrao prvi finale Grand Slama – rekao je Nole.

“Dao sam sve od sebe, pokušao sam sve što sam mogao. Prvi put sam igrao u finalu, rekao bih da sam napravio sjajnu seriju rezultata, ali svaka čast Novaku, pokazao je kakav je pobjednik svih ovih godina. Bio sam prilično nadahnut njegovim dostignućima. Bit ću presretan ako napravim barem pola od toga. Siguran sam da nije to samo Novakova zasluga, nego i zasluga njegovog tima. Bila je ovo sjajna nedjelja na Roland Garrosu. Potrebno mi je još mnogo rada i nadam se da ću i idući put ovdje pružiti još jednu dobru predstavu”, rekao je 22-godišnji Tsitsipas nakon meča.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
slaba kiša
8.8 ° C
8.8 °
5.4 °
76 %
5.1kmh
100 %
Uto
9 °
Sri
7 °
Čet
13 °
Pet
17 °
Sub
19 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: