16.5 C
Zagreb
Petak, 26 travnja, 2024

Vatreni se vratili u Rovinj: Putem do hotela su imali policijsku pratnju

Pročitajte još:

Doletjeli su iz Lutona u Pulu, a zatim se iz Pule zaputili u Rovinj do hotela. Ispred kojeg su raspoređeni zaštitari…

Hrvatski nogometni reprezentativci malo iza 23 sata vratili su se u luksuznu bazu hotela Grand Park u Rovinj uz policijsku pratnju.

Hrvatska nogometna reprezentacija vratila se u kamp u Rovinj nakon poraza od Engleske 1-0 na otvaranju Europskog prvenstva na Wembleyju.

Vatreni su, uz policijsku pratnju, oko 23 sata autobusom stigli u Grand Park Hotel.

Današnju utakmicu najbolje je zaboraviti, bila je to predstava kakvu ne želimo gledati na ovom prvenstvu.

Reprezentativci su odmah nakon utakmice u Londonu krenuli za Pulu gdje su sletjeli nešto iza 22 sata. Sada su stigli u Grand Park Hotel, gdje noćenje košta i do 1500 eura.

Sutra će Zlatko Dalić imati trening u 18 sati, a najavljene su već i velike promjene za utakmicu s Češkom. U prvih jedanaest bi se trebao vratiti Dejan Lovren umjesto Duje Ćalete-Cara, dok će na desno krilo upasti Nikola Vlašić. To su samo dvije promjene, izbornik bi ih mogao napraviti još nekoliko. Blizu postavi je i Bruno Petković, koji bi mogao zamijeniti Antu Rebića. Izbornik nije zadovoljan današnjom predstavom.

Zlatko Dalić morat će razbuditi momčad. Dosta igrača je neprepoznatljivo u odnosu na predstave sa Svjetskog prvenstva u Rusiji. U sastavu je bilo čak sedam igrača sa SP-a i morat će svi zajedno djelovati bolje.

Izabranici Zlatka Dalića sutra (14. lipnja) će trenirati od 18 sati, a trening će prvih 15 minuta biti otvoren za predstavnike medija.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
13.7 ° C
13.8 °
11.9 °
54 %
2.6kmh
0 %
Pet
12 °
Sub
20 °
Ned
24 °
Pon
24 °
Uto
22 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: