15.2 C
Zagreb
Srijeda, 8 svibnja, 2024

Horvat nakon pobjede poslao žestoku poruku Srbima: Može pobijediti olimpijske prvake, ali nas ne može

Pročitajte još:

Hrvatski rukometaši okončali su zadnju utakmicu u skupini pobjedom protiv Ukrajine i sada čekaju ishod dvoboja Francuska – Srbija

Hrvatska rukometna reprezentacija pobijedila je u dvoboju 3. kola skupine C Europskog prvenstva u Szegedu Ukrajinu s 38-25 (18-13).

Hrvatski rukometaši okončali su zadnju utakmicu u skupini pobjedom protiv Ukrajine i sada čekaju ishod dvoboja Francuska – Srbija, koji će odlučiti o drugom mjestu u skupini. Izabranike Hrvoja Horvata nije omela niti jutrošnja vijest o zarazi Davida Mandića i Željka Muse, koji su u izolaciji.

Nakon utakmice izbornik je podijelio svoj dojmove.

Uvjerljivo smo slavili, ali nije sve išlo prema planu. Pokušali smo odmoriti nekoliko igrača. Možemo se krpati i preživljavati u ovim utakmicama… Nadam se da ćemo u boljem stanju biti u drugom krugu. Srbija i Francuska? Srbija je dobra, možda može pobijediti olimpijske prvake, ali nas ne može. Puno trenera priča o neregularnosti prvenstva i tako pruža momčadi izgovor, to je pogrešno. Mi se ne predajemo i izgovora nema. Ne žalimo se.

Ivan Martinović, igrač utakmice: Mi smo svoje odradili. U početku utakmice nismo bili zgusnuti u obrani, ali kasnije smo im pobjegli, uhvatili samopouzdanje i pojačali igru u obrani. Mi smo prava ekipa, svi smo tu jedan za drugog, borimo se međusobno. Srbija i Francuska? Nadamo se pobjedi Francuske.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
raštrkani oblaci
15.2 ° C
15.5 °
14.1 °
91 %
0.5kmh
40 %
Sri
19 °
Čet
19 °
Pet
22 °
Sub
23 °
Ned
15 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9303
GBP
1,1631
CHF
1,0237
CNY
0,1289
HUF
0,0026
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: