7.5 C
Zagreb
Utorak, 23 travnja, 2024

HRT-ov komentator ispričao se Gvardiolu zbog kritika: Evo što mu je Gvardiol poručio

Pročitajte još:

Hrvatska nogometna reprezentacija sprema se za nastup u osmini finala Europskog prvenstva. Naš protivnik će biti Španjolska, a atmosfera je, nakon pobjede protiv Škotske, u hrvatskom stožeru odlična.

HRT-ov sportski komentator Viki Ivaković je tijekom utakmice Hrvatske i Škotske na Euru (3:1) nekoliko puta kritizirao igru Joška Gvardiola (19).

Ivanović je nakon utakmice napadnut na društvenim mrežama od brojnih navijača hrvatske reprezentacije, koji smatraju kako je bio preoštar prema mladom braniču.

Ivanović je nekoliko puta rekao da bivšem igraču Dinama nedostaje iskustva pa zato griješi na terenu. Nakon brojnih prozivanja na društvenim mrežama oglasio se i Ivanović, na Instagramu:

“Zaista nisam očekivao da ću ispasti ovakav kritičar… Uvijek sam brijao na pozitivu, no ovaj put su neke moje riječi pogodile u krivu metu. Kako Joško Gvardiol, tako i ostatak Dalićeve škvadre u meni će uvijek imati velikog navijača jer nikako ne smijemo zaboraviti koliko sreće su nam ti dečki donijeli (i još uvijek donose).”

“Idemo sad gruntati kako se pripremiti za osminu finala kako bismo Španjolcima osigurali jednosmjernu kartu iz Kopenhagena za Madrid!”, napisao je Ivanović.

Mladi Joško Gvardiol poslao je i svoj odgovor Ivanoviću putem Instagrama.

“Zajedno smo jači…🤜🏼🤛🏼🇭🇷”, napisao je Gvardiol.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
slaba kiša
7.3 ° C
7.7 °
5.4 °
83 %
4.6kmh
100 %
Uto
7 °
Sri
7 °
Čet
13 °
Pet
17 °
Sub
18 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: