13.7 C
Zagreb
Petak, 3 svibnja, 2024

Hrvatska protiv Češke u borbi za osminu finala, evo gdje gledati utakmicu

Pročitajte još:

Hrvatska nikad nije izgubila drugu utakmicu na velikim natjecanjima, ni na EP-u ni na SP-u. I to nam ide u korist, no nešto će se pitati i Čehe, koji su na Euru startali pobjedom 2-0 protiv Škotske

Hrvatska nogometna reprezentacija nije startala na Euru kako smo se nadali, no i sam izbornik Zlatko Dalić je potvrdio o čemu se razglabalo.

Hrvatskom je danas od 18 sati novi izazov, utakmica s Češkom.

U ovoj utakmici Hrvatskoj treba pobjeda ako želi u zadnjem kolu imati sve u svojim rukama i konkurirati za drugo mjesto u skupini. Prvo mjesto nakon poraza od Engleske više nije opcija, ali drugo je dohvatljivo, s dvije pobjede i sigurno.

Podsjetimo, prvoplasirani iz naše skupine ide na drugoplasiranog iz skupine F u kojoj igraju Francuska, Portugal, Njemačka i Mađarska. To će vjerojatno biti netko od tri prvonavedene reprezentacije.

Drugo mjesto značilo bi lakši susret u nokaut-fazi, a to sada i jest jedina opcija koja Hrvatskoj garantira put u osminu finala. Drugoplasirani iz skupine D ići će na drugoplasiranog iz skupine E u kojoj nastupaju Španjolska, Poljska, Švedska i Slovačka.

Utakmica se igra od 18 sati u Glasgowu, a moći ćete ju pratiti na drugom kanalu Hrvatske radiotelevizije (HRT2).

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
blaga naoblaka
13.7 ° C
13.8 °
12.1 °
77 %
4.1kmh
20 %
Pet
14 °
Sub
21 °
Ned
23 °
Pon
23 °
Uto
22 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9309
GBP
1,1691
CHF
1,0255
CNY
0,1286
HUF
0,0026
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: