12.5 C
Zagreb
Petak, 26 travnja, 2024

Ivana Brkljačić kritizirala organizaciju dočeka: To, Lovren. Jesi im ga zabio!

Bivša atletičarka Ivana Brkljačić oglasila se na fb-u nakon dočeka Vatrenih u Zagrebu:

Pročitajte još:

“To Lovren! Jesi im ga zabio! Očajni voditelji revali i sve pokušali da se ne bi zaorila pjesma od Thompsona. Strava od organizacije, sinopsisa i režije. Jadni smrznuti ljudi i nogometaši koji moraju sudjelovati u ovome. Ovo je njihov događaj i trebali su ga organizirati pod svojim uvjetima.

I dajte molim vas izvođači koji su trebali dići atmosferu izvučeni iz naftalina, od kostobolje se ne mogu ni pomaknuti!”, napisala je.

To “sprječavanje pjevanja Thompsona” koje je spomenula u svom statusu odnosi se na navodne pokušaje organizatora da se na dočeku ne pjeva pjesma Lijepa li si. Dejan Lovren je u svom obraćanju publici započeo tu Thompsonovu pjesmu, a pjevala ju je kasnije i klapa Hrvatske ratne mornarice.

Ivana Brkljačić bila je bacačica kladiva, prva je hrvatska atletičarka koja je prebacila 75 metara. Nakon sportske karijere postala je direktorica Hanžekovićevog memorijala te se učlanila u stranku tadašnjeg zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
13.7 ° C
13.8 °
11.9 °
54 %
2.6kmh
0 %
Pet
12 °
Sub
20 °
Ned
24 °
Pon
24 °
Uto
22 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: