8.4 C
Zagreb
Srijeda, 24 travnja, 2024

Ivica Blažičko o huliganima koji se mlate po Zagrebu s palicama su ‘naši dečki’: Ispalio u prijenosu ‘BBB su pobijedili’

Pročitajte još:

U Dubravi se večer prije utakmice Dinama i Legije mlatilo 400 ljudi. Uništili su pet kafića, ljudi su bježali u panici, sakrivali se u aute. A Blažičko usred prijenosa ispali: BBB su upisali uvjerljivu pobjedu

Utakmica nije bila prijateljska. Jučer u večernjim satima u zagrebačkoj Dubravi, pomalo, išli su na iznenađenje navijači Legije i nisu prošli dobro. Prema izvještajima koje imam iz redova naših mladića, Bad Blue Boysi upisali su uvjerljivu pobjedu. Tako da, taj uvod završio je dobro za navijače Dinama, a nadamo se da će tako biti i večeras.

Komentator Hrvatske nogometne televizije, Ivica Blažičko, u sinoćnjem prijenosu utakmice Dinama i Legije (1:1) na Maksimiru osvrnuo se na huliganske nerede u Zagrebu.

Blažičko je o tome rekao sljedeće:

– Utakmica nije bila prijateljska. Jučer u večernjim satima u zagrebačkoj Dubravi, pomalo, išli su na iznenađenje navijači Legije i nisu prošli dobro. Prema izvještajima koje imam iz redova naših mladića, Bad Blue Boysi upisali su uvjerljivu pobjedu. Tako da, taj uvod završio je dobro za navijače Dinama, a nadamo se da će tako biti i večeras.

Ti, kako ih je Blažičko nazvao “naši mladići”, u utorak su se u huliganskom obračunu u zagrebačkoj Dubravi sukobili s navijačima Legije.

Obračun je navodno dogovoren, ali prema snimci njegova početka, čini se da Poljaci i nisu baš bili spremni na njega.

Naime, nakon što su pripadnici podgrupe Teddy Boys ’95, koji su dio glavne navijačke grupe Žyleta, stigli u Zagreb, odmah su se uputili u Dubravu i sjeli u jedan od kafića. Nisu se skrivali, željeli su jasno staviti do znanja gdje su.

I potom se dogodilo ono što su očekivali, ali ne u tom trenutku. Stigli su Bad Blue Boysi i odmah napali, što se vidi prema snimci nadzornih kamera kafića u kojem se sve odvijalo.

Letjelo je sve što se našlo pod rukom, ali brzo je završilo jer je policija bila na terenu i pozvala pojačanje. Dan nakon sukoba u Dubravi su ostale razbacane krvave palice, staklo, polomljene stolice…

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
isprekidani oblaci
8 ° C
8.3 °
6.5 °
86 %
3.1kmh
75 %
Sri
9 °
Čet
13 °
Pet
17 °
Sub
19 °
Ned
23 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: