15.9 C
Zagreb
Petak, 29 ožujka, 2024

Messi u majici “Ovo je Pariz” u Parizu! Zaradit će 70 milijuna eura u dvije godine

Pročitajte još:

Neymar, Mbappé i – Messi. Donedavno se činilo kao samo bujna mašta čelnika i navijača PSG-a, no taj nevjerojatni tercet će sljedeće sezone dominirati europskim travnjacima.

Uz suze, veliku tugu u srcu i poduži govor, Leo Messi se u nedjelju oprostio od svoje Barcelone iz koje odlazi nakon 21 godine. Ipak, neće Barcu zamijeniti ništa lošijim klubom…

Argentinac Lionel Messi postigao je sporazum o prelasku u francuskog prvoligaša PSG-a (PSG), potvrdio je to službeno PSG na svojim društvenim mrežama.

Messi, 34-godišnji rekordni strijelac argentinske nogometne reprezentacije i Barcelone, koji se nakon 21 godinu oprostio od katalonskog kluba, a u Pariz stiže danas na finaliziranje posla.

PSG je bio glavni favorit za njegov potpis, a to se na kraju i ispunilo. Kako piše francuski L’Equipe, godišnje bi trebao primati 35 milijuna eura, a to je plaća koju su mu samo City i PSG mogli dati.

Pep Guardiola je doveo Jacka Grealisha i odustao od svog ljubimca pa je bilo samo pitanje trenutka kada će PSG ugrabiti već dobiveno. Navijači francuskog kluba su ga očekivali već u ponedjeljak. Okupirali su pariški aerodrom i čekali ga nekoliko sati, no nije se pojavio. No dobili su svoje dan poslije!

Uz suze, veliku tugu u srcu i poduži govor, Leo Messi se u nedjelju oprostio od svoje Barcelone iz koje odlazi nakon 21 godine. Bila je to konferencija nabijena emocijama u kojoj je Argentinac otkrio kako je pod svaku cijenu htio ostati na Camp Nou i kako nikada nije mogao zamisliti da će doći dan za oproštaj, no na neke stvari nije mogao utjecati. S knedlom u grlu oprostio se od najdražeg kluba, no mora krenuti dalje. Po prvi put u profesionalnoj karijeri birao je novi klub. Bio je to trenutak kada je shvatio da mora napustiti klub u koji je stigao prije 21 godinu, klub koji mu je dao sve, klub u kojemu je osvojio 35 trofeja i postao jedan od najboljih nogometaša u povijesti.

Prije godinu dana htio je otići pod svaku cijenu, a sada je htio ostati pod svaku cijenu. Eto što je životna ironija.

– Nisam igrao pred navijačima već godinu i pol. Nisam se oprostio kako treba, ali očito treba biti ovako. Jako sam zahvalan na svoj ljubavi koju su mi svi pokazali. Imao sam neke prekrasne trenutke ovdje svih ovih godina, kao i neke loše, ali kad god sam pao, ljudi su uvijek prepoznali ljubav koju imam za klub. Nadam se da ću se moći vratiti u ovaj klub neki drugi put na neki drugi način kako bih pomogao klubu da i tad bude najbolji na svijetu. Zaboravljam puno stvari koje bih htio reći… O svemu sam razmišljao, ali riječi sad ne dolaze… – rekao je slomljeni Argentinac na oproštaju od Barcelone.

- Reklama-

Najnovije vijesti:

Povijesna odluka za Dinamo: Zajec je predsjednik Dinama! Skender dopredsjednik, izabran IO

Velimir Zajec novi je predsjednik Dinama! Na Skupštini je prisustvovalo 52. člana, osam iz liste 35 nije se pojavilo. Za...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
10.2 ° C
14.3 °
8.1 °
77 %
1kmh
0 %
Pet
21 °
Sub
23 °
Ned
20 °
Pon
21 °
Uto
17 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9141
GBP
1,1741
CHF
1,0426
CNY
0,1272
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: