21.3 C
Zagreb
Subota, 4 svibnja, 2024

Mislav Oršić potpuno iskren: “Bio sam ljut. Samo toliko ću reći o tome”

Pročitajte još:

Najbolji hrvatski igrač protiv Furije, igrač kojeg je Dalić u skupini držao na klupi ili tribini

Mislav Oršić potvrdio se kroz prošlu sezonu u Dinamu, kao i u dresu reprezentacije kroz tih nekoliko desetaka minuta igranja za nju na najvišoj razini. Da je mogao više, mogao je, no lako je biti general poslije bitke.

Mislav Oršić bio je hrvatski junak u ludom okršaju sa Španjolcima, ali nažalost junak bez nagrade. Umjesto sa štitom, s Eura je kao i Vatreni otišao na njemu. Konačno je dobio priliku 23 minute prije utakmice, 5 minuta prije kraja zabio je za 2:3, a onda u drugoj minuti sudačke nadoknade asistirao Pašaliću za 3:3… U produžetku je namjestio “zicer” Andreju Kramariću, a još jedan njegov udarac za koji centimetar je prohujao iznad grede. U toj maloj, minimiziranoj minutaži, Oršić je napravio čudesne stvari, ali nije bilo dovoljno.

Oršić je sada u razgovoru za SN ispričao kako se osjećao dok je utakmice promatrao s tribina i klupe.

“Lagao bih kad bih kazao da mi nije bilo žao i da nisam bio ljutit! Međutim, poštovao sam odluku izbornika. On je donio odluku da dvaput odem na tribinu, da jednom budem na klupi. Ha, netko je morao biti na tribini… Samo toliko bih rekao o tome”, rekao je te prokomentirao veliku podršku nogometne javnosti koju je imao.

“Je, vidio sam sve to i bilo mi je jako drago zbog toga. Navijači su me željeli vidjeti u sastavu, a kad te traže navijači, onda moraš biti sretan. Nisam u tim trenucima znao kako uopće razmišljati, zapravo sam bio malo iznenađen tolikom podrškom. No, moram priznati da mi je zaista bilo drago što me navijači cijene i žele vidjeti na terenu”, dodao je pa se osvrnuo na svoj nastup protiv Španjolske.

“Da znate samo kako sam bio napaljen kad sam ušao u igru… Do tada nisam ništa odigrao, jedva sam čekao dobiti neke minute da nešto pokušam napraviti”, poručio je.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
blaga naoblaka
21.3 ° C
22.1 °
20.8 °
58 %
1.5kmh
20 %
Sub
21 °
Ned
24 °
Pon
23 °
Uto
21 °
Sri
18 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9284
GBP
1,1649
CHF
1,0258
CNY
0,1283
HUF
0,0026
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: