10.4 C
Zagreb
Četvrtak, 25 travnja, 2024

Modrić engleskom novinaru: Što bi ti, da ti cijelu taktiku otkrijem?!

Pročitajte još:

Hrvatska u nedjelju od 15 sati igra svoju prvu utakmicu ovogodišnjeg Eura, i to sa starim znancima, Englezima.

Modrića je engleski novinar upitao kako planiraju iskoristiti engleske slabosti, a Luka mu je na to šaljivo odbrusio: Ma ti bi sad da ti ja sve otkrijem! Sve ćete vidjeti sutra…

”Igraju pred svojom publikom, otvaranje je Eura, očekujem ih dosta agresivne i jednu dosta tešku, borbenu utakmicu. Spremni smo, dobro smo radili ovih sedam dana, spremali se”, rekao je Luka Modrić pa komentirao Mounta.

“Bio je to uobičajen razgovor nakon utakmice, zaželio sam mu sve najbolje u finalu kad su nas pobijedili i to je to. Mason je ove sezone pokazao da je vrlo talentiran igrač, potentan i da je pred njim velika budućnost tako da ako se nastavi ovako razvijati, bit će veliki igrač i vrlo bitna karika reprezentacije”, izjavio je kapetan Hrvatske.

Jesu li Englezi bili arogantni na Svjetskom prvenstvu?

Prije utakmice s Engleskom na Svjetskom prvenstvu u Hrvatskoj je postojao osjećaj da su Englezi arogantni, rekao je jedan engleski novinar Modriću.

– Ta arogancija se nije toliko odnosila na igrače i englesku momčad, više na novinare, komentatore i ljude naokolo. Zadnjih dana nisam se previše bavio tim novinarima tako da smo fokusirani na utakmicu, a ne ono što se govori sa strane – objasnio je Luka.

Najveća engleska slabost prema nekima je njihova obrambena linija. Engleski novinar je upitao kako to planiraju iskoristiti, a Modrić se na to pitanje našalio:

– Ti bi sad da otkrijem cijelu taktiku, haha. Ne mogu vam to sve otkrivati, sve ćete vidjeti.

Vedran Ćorluka je sad u ulozi pomoćnog trenera.

– Čarli je super, odlično se prilagodio i skroz je unutra, ulogu je prihvatio jako ozbiljno i to pokazuje kroz svaki trening i razgovore s igračima i vjerujem da je izbornik zadovoljan njegovim prisustvom. Mi definitivno jesmo. Super je raspoložen – otkrio je Luka.

Mason Mount je razmijenio dresove s Modrićem na Stamford Bridgeu.

Modrić je spreman
“Osjećam se super, sezona je bila jako duga, ali izdržao sam sve napore. Ne treba posebno naglašavati koja je čast igrati za hrvatsku reprezentaciju, a isto tako i obaveza. Očekivanja su velika od navijača, a i mi od sebe očekujemo puno. Nadamo se da ćemo pokazati svoje pravo lice”, izjavio je Modrić koji je dodao vjeruje kako će Engleska, kao jedan od domaćina Europskog prvenstva istrčati agresivno i sa željom za pobjedom.

”Očekujem agresivnu Englesku, igra pred svojom publikom i normalno je da želi krenuti agresivno i ofenzivno. Motivirana je, ali isto takvi ćemo biti i mi. Pokušat ćemo odigrati onako kako se dogovorimo i vidjet ćemo za što će to biti dovoljno. Nadam se da ćemo znati ukrotiti njihovu agresivnost i ofenzivnost i da ćemo mi kontrolirati igru Na nama je da odigramo što bolje, spremni smo, dobro smo radili ovih sedam dana i pripremali se za Engleze”, rekao je i onda se osvrnuo na atmosferu koja je vladala kad su se ove dvije reprezentacije susrele na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Velika očekivanja od reprezentacije imaju navijači, ali i sami igrači.

”Naravno da će nam nedostajati navijači. Bilo bi lijepo da su mogli doći ovdje i podržati nas u velikom broju, njihova prisutnost nam pomaže. Atmosfera je jako dobra među ekipom. Naravno da su očekivanja velika, podignuli smo letvicu jako visoko rezultatom na Svjetskom prvenstvu, ali treba biti realan i ne misliti da na svakom natjecanju moramo ići do kraja. Trebamo ići utakmicu po utakmicu, mislim da smo na svakom velikom natjecanju prezentirali jako dobar nogomet. Nijanse su nas na nekim prijašnjim prvenstvima dijelile od velikih stvari, a u Rusiji nam se sve poklopilo. Moramo biti realni”, zaključio je hrvatski kapetan.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
isprekidani oblaci
10.4 ° C
12.8 °
7.1 °
70 %
2.6kmh
75 %
Čet
11 °
Pet
17 °
Sub
19 °
Ned
23 °
Pon
25 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: