25.5 C
Zagreb
Petak, 24 svibnja, 2024

Modrić prepun emocija nakon fenomenalne pobjede: Kad smo ovakvi, opasni smo za sve!

Pročitajte još:

Nakon Engleske i Češke znali smo da to nije prava Hrvatska. Da to nisu oni ‘vatreni’ iz Rusije koji su grizli na svaku loptu, bili strah i trepet za svakog protivnika. Čekali smo ih i dočekali. I to u najvažnijem trenutku.

Nagrada za igrača utakmice? Znači mi ovo. Izbornikova je odluka kad ću početi. Moje je da doprinesem momčadi. Želim da budemo ovakvi ili bolji, kazao je Nikola Vlašić

Hrvatska i Škotska završile su grupnu fazu natjecanja ovogodišnjeg Eura. Hrvati su presretni jer su slavili 3:1, prvi puta pobijedili Škotsku, a uz to i prošli grupnu fazu natjecanja.

Nakon utakmice javnosti se obratio naš kapetan Modrić.

– Sretni smo jer smo odigrali veliku utakmicu i prošli u drugi krug. Nismo bili zadovoljni igrama u prve dvije utakmice i znali smo da možemo bolje. S ovakvom igrom i da nismo pobijedili, izašli bismo uzdignute glave. Kada ovako igramo, opasni smo za svakoga. Sretni smo, idemo se odmoriti i idemo dalje – kazao je Modrić za HRT.

1 9
Foto: STU FORSTER

Hrvatska je povela golom Nikole Vlašića u 17. minuti, no dok su u završnici prvog dijela naši igrači u glavama već bili na predahu, Škoti su nas šokirali. U 43. minuti je McGregor smanjio na 1-1.

– Mislim da smo od prve minute sjajno ušli u utakmicu. Mislim da nas je malo taj gol njihov pokolebao, ali nije uspio potpuno, vratili smo se u utakmicu, bili smo dobri – rekao je igrač utakmice.

O svome golu kaže:

– Znači mi, ja sam uvijek spreman biti na raspolaganju izborniku. Nebitno mi je jesam li igrao, ili ne ili, sjedim li na klupi ili kao danas zaigram od prve i zabijem. Bitno mi je da pomognem ekipi. Mislim da smo danas bili dobri, ali da možemo i bolje – zaključio je Vlašić.

Nije bilo panike na poluvremenu. Izbornik i Modrić su rekli par riječi i to smo riješili u drugom poluvremenu. Poklanjamo ovu pobjedu navijačima, jedva čekamo da nam se vrate. Utakmicu bih posvetio pokojnom ocu – rekao je Josip Juranović.

Zlatko Dalić je tražio nova rješenja za ovu utakmicu i apsolutno pogodio. Po prvi put na ovome Euru mjesto u prvih 11 dobio je Nikola Vlašić. I bio je maestralan. Zabio je gol, razigravao, prijetio, borio se sa čvrstim Škotima. I zasluženo ponio nagradu najboljeg igrača utakmice.

– Odlično smo ušli u utakmicu, kontrolirali tempo. Možda nas je taj gol za 1-1 poremetio, ali stvarno smo vidjeli da možemo, da držimo tempo i da će se dogoditi to što se dogodilo. Nagrada za igrača utakmice? Znači mi ovo. Izbornikova je odluka kad ću početi. Moje je da doprinesem momčadi. Želim da budemo ovakvi ili bolji.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
23.8 ° C
26.1 °
21.5 °
49 %
4.1kmh
0 %
Pet
22 °
Sub
25 °
Ned
25 °
Pon
26 °
Uto
23 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9268
GBP
1,1629
CHF
1,0228
CNY
0,1281
HUF
0,0026
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: