3.9 C
Zagreb
Petak, 19 travnja, 2024

MOURINHO NAKON PORAZA: Stao pred kameru, a onda je uslijedio neviđeni očaj: Pogledajte snimku

Pročitajte još:

Portugalski stručnjak Jose Mourinho sasvim očekivano, nije bio raspoložen nakon “pljuske” koju je Tottenham doživio u uzvratnom susretu osmine finala Europske lige protiv Dinama.

Tottenham je u Londonu slavio s 2:0, no Dinamo je u uzvratu golovima Mislava Oršića (63, 83, 106) uspio prirediti senzaciju izborivši plasman u četvrtfinale.

Jose Mourinho, naravno, nije bio sretan, jer njegovi su igrači odigrali ispod razine.

‘Igrači Dinama su pokazali veću želju. Rekao sam igračima da nije gotovo, da moramo biti dominatni kako bi pobijedili. Upozorio sam ih u poluvremenu da će se Dinamo dignuti, ako prvi primimo gol. Dinamo je bio ponizan, pokazao je veliku želju, veliku motivaciju. Željeli su pokazati da mogu, igrali su s puno želje i pokazali profesionalnost. Profesionalizam proizlazi iz pristupa i truda i to na svakoj utakmici’, kazao je Mourinho.

Osvrnuo se i na nastup trostrukog strijelca Oršića.

‘Dobro smo pripremili igrače, analizirali smo ih, pripremili smo video zapise za sve igrače. Pripremio sam momčad i za igru protiv Oršića. Znali su kako zabija, dobili su sve informacije, a njemu čestitam na sjajnoj večeri’.

Mourinho je priznao kako ga brine što igrači nisu slušali njegove ideje.

‘Naravno da me brine. Puno smo radili, svi imaju najbolje uvjete. Moja pozicija trenera je ona koja mi brani da izađem pred kamere i da ulazim u dublju analizu ovakvih stvari, ali vjerujem da svi moramo prihvatiti svaku kritiku koju dobijemo nakon ovog’, zaključio je Mourinho.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
3.3 ° C
6.5 °
0.8 °
88 %
1kmh
0 %
Pet
14 °
Sub
10 °
Ned
7 °
Pon
9 °
Uto
9 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: