5.7 C
Zagreb
Subota, 20 travnja, 2024

Neobičan trening u Rovinju: Olić ponovno zaigrao, a Perišić je nemilice zabijao iz slobodnjaka

Pročitajte još:

Izbornik Zlatko Dalić pokušao je malo zabaviti igrače prije Škotske.

Atmosfera u hrvatskoj reprezentaciji ne može biti dobra poslije uvodne dvije utakmice na Euru, bez obzira na izjave koje uglas daju Vatreni poslije kiksa protiv Češke i poraza od Engleske, ali da se može popraviti do odlučujuće utakmice protiv Škotske, može…

Na posljednjem treningu hrvatski reprezentativci su vježbali udarce iz daljine, a naročito raspoložen bio je Ivan Perišić. Ranije su igrači bili podijeljeni u tri skupine po devet igrača, a njima se pridružio i pomoćnik Ivica Olić.

Tri ekipe su igrale na smanjenom terenu, na način da su se ekipe izmijenjivale svake tri minute. Intezitet je bio visok, igrači su bili motivirani, a u jednom trentuku je Mateo Kovačić zabio fantastičan pogodak Dominiku Livakoviću.

No, tada su igrači iz druge ekipe poviknuli kako je vrijeme isteklo, što znači da je taj pogodak bio nevažeći. Nije to najbolje sjelo Kovačiću, ali je sjajan dokaz da su igrači itekako motivirani za utakmicu protiv Škotske.

I dok su Luka Modrić i momčad trenirali slobodne udarce, uz aut liniju s loptama se igrao Luka Vukojević, sin Ognjena, jednog od legendarnih igrača Hrvatske. Luka ima četiri i pol godine i došao je na trening kao poticaj za pobjedu protriv Škotske.

– Luka, daj loptu – viknuo mu je Ivica Olić, član stručnog stožera i veliki Vukojevićev prijatelj.

Luka je dodao, vjerojatno bolje nego što bi je dodalo većina prvoligaških igrača.

– Već sad imaš bolju tehniku od tate – dobacio mu je kroz smijeh Olić.

Atmosfera, unatoč silnim lošim igrama, i dalje je sjajna i svi su uvjereni u pobjedu protiv Škotske. Luka Modrić, u to ne trebate sumnjati, išao je kao avion, Ivan Perišić zabijao je svaki slobodnjak, dok je Joško Gvardiol autor najljepšeg gola na treningu.

I to je točno. Hrvatskoj treba jedna dobra utakmica, jedan dobar rezultat i da se vrati euforija. Škotska je momčad koja je u svim segmentima slabija od Hrvatske, njihov napadač Lyndon Dykes igra u QPR-u, dok im veznjak O’Donnel nosi dres Motherwella….

Škotski mediji smatrju da je Hrvatska apsolutni favorit. Pa zašto mi ne bismo smatrali isto? Ajmo, dečki, trgnite se i pobijedite Škotsku. Mi smo viceprvaci svijeta, Škoti su tek momčad koja nikad u povijesti nije na Euru prošla u drugi krug. Pa neće valjda ni sad….

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
4.7 ° C
6.1 °
2.8 °
78 %
1.5kmh
0 %
Sub
12 °
Ned
12 °
Pon
12 °
Uto
8 °
Sri
5 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: