25.8 C
Zagreb
Utorak, 30 travnja, 2024

Amerikanci prate detalje: Messijeva supruga letjela u zagrljaj Beckhamu, a kraj njih je stajala Victoria

Lionel Messi je u dresu Intera već čini čuda, protiv Cruz Azula u 91. minuti zabio je spektakularan pogodak iz slobodnjaka za pobjedu.

Pročitajte još:

Oduševio je američku publiku u još uvjerljivijoj pobjedi Intera nad Atlantom zabivši dva pogotka uz još jednu asistenciju. Nesumnjivo je najveće pojačanje, ne samo Intera, nego cijelog MLS-a

Pored svih tih čarolija na travnjaku u centru pozornosti je opet bila Messijeva supruga Antonela čiji svaki korak prate američki mediji. Ovaj put je kamera bila iza njenih leđa i pratila je svaku reakciju, kako nje, tako i djece.

Kamere su zabilježile trenutak kada je bivši engleski reprezentativac pozdravio Lionelovu suprugu Antonelu Rocuzzo (35).

Antonela je šarmantno mahnula Beckhamu, a on nije mogao odoljeti pa je potrčao i zagrlio ju. Nekoliko sekundi kasnije prišla joj je i njegova supruga Victorija (49), no iz izostanka njezinog osmjeha, dalo se zaključiti da bivšoj Spiceici nije pretjerano bilo drago.

Ipak, Beckham je bio vrlo srdačan i prema ostatku Messijeve obitelji, pa je tako oduševio obožavatelje dočekom njegove majke koju je također srdačno zagrlio.

Dolazak Lea Messija pokazao se kao pun pogodak jer će Beckham itekako profitirati što se tiče popularnosti njegovog kluba na globalnoj razini.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
25.8 ° C
26.6 °
23.2 °
34 %
5.1kmh
0 %
Uto
23 °
Sri
21 °
Čet
23 °
Pet
13 °
Sub
13 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: