11.7 C
Zagreb
Četvrtak, 18 travnja, 2024

Ancelotti će na Svjetskom prvenstvu navijati za bahate Kanađane: ‘Vidjet ćete me tamo u njihovom dresu’

Pročitajte još:

Carlo Ancelotti iznenadio je mnoge kada je u travnju otkrio da će na Svjetskom prvenstvu navijati za Kanadu. Talijanski mediji pišu da će većina Talijana navijati za Argentinu nakon što se Italija nije plasirala u Katar, ali među njima neće biti i Ancelotti.

“Na Svjetskom prvenstvu navijat ću za Kanadu. Nije ih bilo dugo. Kanada je moj drugi dom. Također, predsjednik kanadskog nogometnog saveza je iz Abruzza tako da će tamo svi navijati za Kanadu”, rekao je Ancelotti koji je u braku s Kanađankom Mariannom Barrenom McClay. Kanada je uz Maroko i Belgiju u skupini s Hrvatskom.

Baš nas zanima što će mu Modrić reći na to…

Kanada je bila daleko bolja momčad u prvom poluvremenu, ali nije pogodila brojne prilike, uključujući i kazneni udarac kojega je u 11. minuti Courtois obranio Daviesu, pa je bila kažnjena u završnici tog dijela iz najjednostavnije akcije. Alderweireld je uputio dugu loptu sa svoje polovice, Batshuayi se ubacio između dva stopera i zatim udarcem lijevom nogom iz prve svladao Borjana.

U prvoj utakmici ove skupine Hrvatska i Maroko su igrali 0-0. Tako Belgija vodi s tri boda, Hrvatska i Maroko imaju po bod, a Kanada je na dnu bez bodova.

Hrvatska će u 2. kolu u nedjelju od 17 sati igrati protiv Kanade, dok će istoga dana svoj susret 2. kola igrati i Belgija – Maroko od 14 sati.

A osim što je kanadski izbornik bahato najavio susret protiv Hrvatske, naši igrači će imati još jedan razlog za dodatan motiv, pogotovo naš kapetan Luka Modrić.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
blaga naoblaka
9.5 ° C
9.8 °
7.1 °
66 %
2.1kmh
20 %
Čet
13 °
Pet
14 °
Sub
9 °
Ned
8 °
Pon
14 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: