24.4 C
Zagreb
Ponedjeljak, 6 svibnja, 2024

Andrej Kramarić vraća se u Dinamo? Doznali smo što se tu događa…

Andrej Kramarić u rujanskim je ogledima u dresu Vatrenih zabio dva gola, s time da je protiv Armenije bio i pobjednički. Samim time, još je jednom potvrdio svoj značaj u Dalićevoj vrsti. Ali i potvrdio klasu, zbog koje bi ga Dinamovi navijači rado gledali u modrom dresu.

Pročitajte još:

Priča o povratku Andreja Kramarića u Dinamo zvuči sjajno. Jer bila bi to prilika da se u dresu kluba, kroz koji je stasao u mlađim kategorijama, ali pravu priliku u seniorskoj konkurenciji mu nije pružio, napokon vrati kući na radost svih kojima je Dinamo pri srcu.

Kako je izvijestio Večernji list, Dinamo je već stupio u kontakt s Kramarićem, a problem bi u pregovorima mogla predstavljati samo Andrejeva plaća od 3,5 milijuna eura u Hoffenheimu. To je triput više nego što ima najplaćeniji igrač Dinama Josip Drmić.

Nema sumnje kako bi njegov dolazak u klub i udruživanje u tandem s Brunom Petkovićem zapalio navijače u Maksimiru u pohodu na dvostruku krunu i europski iskorak, radi se o čovjeku koji je zabio brojne ključne golove za hrvatsku reprezentaciju (ima ih 26 u 87 nastupa), koji je ponikao u Maksimiru i čiji bi povratak bio svojevrsni odgovor na mogući povratak Ivana Perišića u Hajduk.

Tragom te informacije odlučili smo provjeriti koliko u svemu ima istine. Kako smo doznali od krugova bliskih igraču, od toga zasad nema ništa. Što ne znači da neće biti, u Maksimiru sigurno ne bi imali ništa protiv da Krama ponovno odjene modri dres, ali ta je priča zasad samo u sferi nagađanja.

Ne treba smetnuti s uma ni da Andrej ima ugovor s Hoffenheimom do ljeta 2025., što znači da bez znanja kluba ne smije pregovarati ni s kim do početka te godine. Takvi su propisi Fife koja prijestupe strogo kažnjava.

Teoretski je, dakako, moguće da Hoffenheim sporazumno raskine ugovor s Kramarićem pa da kao slobodan igrač dođe u Dinamo, što je scenarij za koji navijaju u Hajduku po pitanju Perišića i Tottenhama, ali čini nam se malo vjerojatnim da njemački klub, čiji je Krama najbolji strijelac u povijesti (118 golova u 257 nastupa), takvog igrača pusti potpuno besplatno.

Prema tome, koliko god najave o mogućem povratku zvučale sjajno, one su potpuna utopija. Jer Kramarić još uvijek igra na nivou koji je ipak iznad HNL-a.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
24.4 ° C
25 °
22.6 °
44 %
8.2kmh
0 %
Pon
24 °
Uto
21 °
Sri
14 °
Čet
20 °
Pet
22 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9283
GBP
1,1674
CHF
1,0252
CNY
0,1287
HUF
0,0026
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: