11.8 C
Zagreb
Nedjelja, 28 travnja, 2024

As: Gotovo je, Modrić će ostati još godinu dana u Realu i hrvatskoj reprezentaciji

Luka Modrić odbio je Saudijsku Arabiju zbog obitelji i želi završiti karijeru u Real Madridu, a Euro 2024. bit će mu posljednji ples s Vatrenima.

Pročitajte još:

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić ostat će to još neko vrijeme, barem do Eura 2024. godine, a toliko bi trebao igrati i u Real Madridu, tvrdi As.
Modriću su se nudili saudijski milijuni, ali ostao je imun na njih jer se želi ostati u ozbiljnom nogometu na najvišoj razini. Planira ostati kapetan Real Madrida i Hrvatske još godinu dana.

Španjolci to pišu pod naslovom “Real i Hrvatska ispred nevjerojatnog bogatstva iz Saudijske Arabije” i dodaju: “Zadarski genij želi karijeru okončati još ponekim trofejom s Realom i napadom na jedino što mu nedostaje, a to je naslov s Hrvatskom. Naravno, ovo drugo je mogao pokušati i da je otišao Arapima, ali Euro iduće godine želi dočekati nakon što odigra sezonu vrhunskog nogometa.”

As ističe: “Modrić se posljednjih dana čak i premišljao jer je teško odoljeti bogatstvu koje mu se nudi, posebno nakon što su posljednja dva tjedna ponude samo rasle do neslućenih visina, ali je na kraju prelomio. Kao što smo prvi objavili, Modrić se još krajem travnja sastao s Realovim predsjednikom Florentinom Perezom te onda već na idućem sastanku istog mjeseca potpisao ugovor do ljeta 2024.”

“Modrić će imati ogromnu konkurenciju u Realu, ali Ancelottijev zaokret mu daje veliku priliku”
Madridski list piše da je Modrić odlučio ostati iako se jako zaoštrila konkurencija: “Bellinghamovim dolaskom te Ceballosovim ostankom, Real sada ima čak sedam veznjaka. Ali, Ancelotti će promijeniti sustave te igrati s četiri igrača u sredini, što otvara Modriću priliku za bitno veću minutažu.”

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
10 ° C
11.6 °
6.1 °
84 %
1.5kmh
0 %
Ned
24 °
Pon
25 °
Uto
25 °
Sri
22 °
Čet
15 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: