9.1 C
Zagreb
Petak, 29 ožujka, 2024

Bivši engleski reprezentativac o poništenom penalu Hrvatske: “Za mene nema smisla”

Pročitajte još:

Hrvatskoj je u 3. kolu grupne faze SP-a u Kataru protiv Belgije poništen penal u 15. minuti.

Sudac je dosudio penal za Hrvatsku, ali ga je nakon poziva iz VAR sobe poništio zbog zaleđa. Ta odluka nije bila jasna ni bivšem engleskom reprezentativcu.

“Ovo je baš zbunjujuće. Zašto jednostavno ne kažu sucu u slušalicu da je zaleđe i da nema penala? Nema smisla da sudac ide gledati monitor da vidi je li bio ofsajd”, smatra bivši reprezentativac Jermaine Jenas.

Na poluvremenu je prognozirao da će Belgija igrati oprezno do završnice, a onda svim silama navaliti na Hrvatsku. “Ni u jednoj od prve dvije utakmice Belgija nije izgledala kao da će zabiti, gol protiv Kanade došao je iz ničega. Razumijem oprez Roberta Martineza, želi stisnuti utakmicu u zadnjih 25 minuta i onda baciti na Hrvatsku sve što ima da zabije gol koji im očajnički treba.”

Napadači prognozirali pobjedu Hrvatske
“Nije loše imati iskusnu momčad, ima ju i Hrvatska, ali razlika između ove dvije reprezentacije je ta što ju je Hrvatska koristila na ispravan način, a Belgija je indiferentna”, napisao je Alan Shearer uoči utakmice, a Chris Sutton se složio s ocjenom Kevina de Bruynea da je belgijska momčad prestara.

“Tužno je gledati pad Hazarda, prije ozljeda je bio tako dinamičan, a sada izgleda kao da ima sedam kila viška. Belgija ima tešku zadaću protiv žilave Hrvatske koja je opasna prema naprijed”, konstatirao je Sutton. Obojica su prognozirala pobjedu Hrvatske.


Standings provided by Sofascore

- Reklama-

Najnovije vijesti:

Povijesna odluka za Dinamo: Zajec je predsjednik Dinama! Skender dopredsjednik, izabran IO

Velimir Zajec novi je predsjednik Dinama! Na Skupštini je prisustvovalo 52. člana, osam iz liste 35 nije se pojavilo. Za...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
10.2 ° C
14.3 °
8.1 °
77 %
1kmh
0 %
Pet
21 °
Sub
23 °
Ned
20 °
Pon
21 °
Uto
17 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9141
GBP
1,1741
CHF
1,0426
CNY
0,1272
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: