12.5 C
Zagreb
Petak, 26 travnja, 2024

Bivši reprezentativac Srbije: Da sam igrao 2018., nokautirao bih Xhaku i Shaqirija

Pročitajte još:

Zdravko Kuzmanović bivši je reprezentativac Srbije, koji je rođen i odrastao u Švicarskoj. čak je i igrao za mladu reprezentaciju Švicarske, ali kasnije je izabrao Srbiju za koju je nastupio 50 puta te zabio šest golova. Neki švicarski mediji stoga su baš njega odabrali kao sugovornika za najavu novog okršaja između Srbije i Švicarske koji se igra u petak u 20 sati.

“U Srbiji vjeruju da ćemo proći skupinu. Na kraju krajeva, imamo jako dobru momčad”, rekao je Kuzmanović, koji se potom okrenuo onoj poznatoj utakmici sa SP-a u Rusiji u kojoj je Švicarska pobijedila Srbiju 2:1. Tu su pobjedu posebno obilježili Granit Xhaka i Xherdan Shaqiri, švicarski reprezentativci albanskih korijena. Obojica su golova proslavili pokazujući dvoglavog orla.

”Isticanje simbola dvoglavog orla je bila sramota, jednostavno tužno. Sport i politika moraju biti odvojeni, a vaši momci to nisu napravili. Da sam bio igrač Srbije na tom Svjetskom prvenstvu, vjerojatno bih nokautirao Xhaku ili Shaqirija”, rekao je bivši reprezentativac Srbije pa dodao:

“Švicarska mora biti spremna na sve. Srbi nisu zaboravili onog orla”
”Iskreno da vam kažem, Švicarci neka budu spremni na sve, Srbija nema što izgubiti. Ne znam koliko će kosti držati. Ali prije četiri godine sve provokacije su potekle sa švicarske strane. Taj dvoglavi orao nije bio proizvod emocije, to je bilo planirano cijelo vrijeme. To što se dogodilo u Rusiji ne možemo zaboraviti. Ako provociraš, moraš očekivati da zveči na terenu. Ima ona lijepa izreka – svakog sretneš dva puta u životu.”

Kuzmanović je rekao da Srbija nije zaboravila što se dogodilo u Rusiji i da bi čak Srbi mogli pretjerati na terenu.

”Ne bih precrtao tu mogućnost. Da sam još igrač, ja sigurno bih. Nadam se da će sve proteći mirno, ali Srbi će biti spremni na sve. Bit će nevjerojatno emotivno, bit će sjajna utakmica. Sumnjam da su momci koji su bili tu 2018. olako prešli preko svega. Nešto je tu ostalo”, završio je Kuzmanović.


Standings provided by Sofascore

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
13.7 ° C
13.8 °
11.9 °
54 %
2.6kmh
0 %
Pet
12 °
Sub
20 °
Ned
24 °
Pon
24 °
Uto
22 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: