7.7 C
Zagreb
Četvrtak, 25 travnja, 2024

Borjan na meti Grobara: ‘Žalosno je da moj sin od 6 godina mora to slušati’. U cijelu priču uveo i Vučića

Crvena zvezda je s 1:0 pobijedila Partizan i dodatno pobjegla najvećem rivalu na ljestvici. Razlika između vječnih rivala je sada velikih 16 bodova. Na trećem mjestu je Čukarički također sa 16 bodova.

Pročitajte još:

I ovaj derbi obilježili su razni povici sa tribina Marakane. Grobari najviše vole vrijeđati vratara Zvezde i Kanade, Milana Borjana. Tako je bilo i ovaj put.

“Moja obitelj već šest godina preživljava golgotu u derbijima. Moju suprugu i dalje vrijeđaju u svakom derbiju” započeo je kapetan Crvene zvezde za srpske medije

Borjan je za Zvezdu brani od 2017. godine, a protiv Hrvatske je igrao na Svjetskom prvenstvu u Katru. Bio je meta hrvatskih navijača koji su vrijeđali njega i njegovu suprugu Snežanu. No, i on je provocirao pokazavši tri prsta prema navijačima.

– Pritisak je prvo bio čudan. Iznenadio sam se, pa šokirao, bilo je i teško. Statistika u derbijima pokazuje da to kod mene izaziva inat i glad koji rezultira odličnim učinkom u derbijima. Ne razmišljam, isključim se, shvatio sam tko su ti ljudi, ne želim komentirati njihove živote. Oni neka nastave vrijeđati, a ja ću pobjeđivati – rekao je golman.

No Borjana ne vrijeđaju samo hrvatski navijači te je nerijetko na meti Grobara koju su ga tijekom cijele utakmice vrijeđali.

“Koliko znam vrijeđaju mene i obitelj predsjednika Čovića. Diraju i predsjednika države”, rekao je Borjan, koji je time u svoju priču upleo i Aleksandra Vučića.

– Ako ikad budem na funkciji u savezu pobrinut ću se da se takve stvari ne događaju. Moj sin od šest godina sve razumije i žalosno je da čita i sluša uvrede o svojoj obitelji – zaključio je.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
raštrkani oblaci
7.6 ° C
8.3 °
6.1 °
88 %
1.5kmh
40 %
Čet
8 °
Pet
16 °
Sub
19 °
Ned
23 °
Pon
25 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: