3.9 C
Zagreb
Subota, 20 travnja, 2024

Ukrajinka pobijedila Ruskinju, odbila joj čestitati pa krenula urlati: “Ovo je za Ukrajinu”

Njih 95 posto podržava invaziju Rusije na Ukrajinu, iako to pokušavaju prikriti, svi su oni isti, rekla je to prošle godine ukrajinska tenisačica koja je osvojila prvu titulu u karijeri protiv Ruskinje

Pročitajte još:

Ukrajinka Marta Kostjuk (20) pobijedila je Ruskinju Varvaru Gračevu 6-3, 7-5 u finalu WTA turnira u Austinu i time osvojila prvu titulu u karijeri.

Međutim, u središtu pažnje više je postupak Ukrajinke nakon meča nego velika pobjeda. Kostjuk se odbila rukovati s ruskom protivnicom i zatim je posvetila pobjedu sunarodnjacima.

– Jako je posebno osvojiti ovaj naslov u poziciji u kojoj se trenutno nalazim. Želim ga posvetiti Ukrajini i ljudima koji se bore i umiru. Svima koji su na tribinama i koji gledaju, posebno u Ukrajini, želim reći: Slava Ukrajini – poručila je Kostjuk nakon prvog naslova.

Kostjuk je već nekoliko puta javno govorila protiv Rusije i invazije na svoju domovinu. U siječnju na Australian Openu je rekla da je bilo vrlo uznemirujuće vidjeti Srđana Đokovića kako se slika s ruskom zastavom na kojoj je lice Vladimira Putina.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
4.7 ° C
6.1 °
2.8 °
78 %
1.5kmh
0 %
Sub
12 °
Ned
12 °
Pon
12 °
Uto
8 °
Sri
5 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: