6.2 C
Zagreb
Srijeda, 24 travnja, 2024

Drama na letu: Htio je otvoriti vrata aviona, a stjuardesu izbo metalnom žlicom. Uhitili su ga

Policija u SAD-u uhitila je muškarca koji je pokušao otvoriti vrata tijekom leta, a zatim napao osoblje. Uhićeni Francisco Torres optužen je za ometanje članova posade leta i korištenje opasnog oružja.

Pročitajte još:

Policija u SAD-u uhitila je 33-godišnjeg muškarca na letu iz Los Angelesa za Boston nakon što je pokušao otvoriti vrata za hitni izlaz, a zatim pokušao izbosti stjuardesu u vrat slomljenom metalnom žlicom.

Tome je prethodilo upozorenje u kojem je muškarac nastojao otvoriti izlazna vrata za nuždu tijekom leta, razbivši zaštitno staklo za slučaj nužde. Nakon kraćeg razgovora s osobljem, vratio se na svoje mjesto, s kojeg je ubrzo ustao i napao jednu od stjuardesa, dok je u međuvremenu pilot već bio obaviješten kako postoji prijetnja u zrakoplovu, piše CNN.

Stjuardesa se izvukla bez ozljeda, a napadač je dobio zabranu letenja United Airlines-om i pokreće se istraga u suradnji s nadležnim tijelima.

Iz aviokompanije su poručili kako je zahvaljujući brzoj reakciji njihova osoblja i putnika uspješno zadržan čovjek koji je predstavljao opasnost u dotičnom zrakoplovu, dodavši kako imaju nultu toleranciju na bilo kakvo nasilje na njihovim letovima.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
slaba kiša
6.5 ° C
7.2 °
5.1 °
90 %
2.1kmh
100 %
Sri
8 °
Čet
13 °
Pet
17 °
Sub
20 °
Ned
12 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: