13.7 C
Zagreb
Petak, 3 svibnja, 2024

Branič reprezentacije Srbije o provokacijama: Trebali smo im dati dva gola i poslati ih kući

Pročitajte još:

Srbija je opet izgubila od Švicarske i tako ispala već u grupnoj fazi svjetskog prvenstva u Kataru. Švicarci su slavili 3:2 i tako se uz Brazil plasirali u osminu finala, dok Srbija opet ide kući na samom početku, dalje od skupine ipak ne mogu. Utakmica je bila vrlo uzbudljiva i prepuna golova, na kraju su se igrači obje reprezentacije umalo i potukli. Srpski mediji uglavnom pišu u provokacijama Granita Xhake i Xherdana Shaqirija, ali i konačnom slomu njihove reprezentacije koja se ekspresno vraća prvim letom iz Dohe.

Srbi su tražili penal, ali nisu ga dobili te je tu započelo dobacivanje između Xhake i srpske klupe. Xhaka se tom prilikom uhvatio za međunožje. Prebacivanje fokusa s nogometnih na nenogometne stvari kao da je više odgovaralo Švicarskoj jer Srbija do kraja susreta gotovo da i nije zaprijetila protivničkom golu.

Baš to rekao je nakon utakmice i srpski reprezentativac Strahinja Pavlović:

“Ma da, ali to su neke stari koje su njima išle u prilog. Gubili smo vrijeme i dobivali kartone, najbolje bi bilo da smo im dali dva komada i da smo ih poslali kući. Ovako, sve te tučnjave i sve te provokacije, to je totalno nebitno.”


Standings provided by Sofascore

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
raštrkani oblaci
13.7 ° C
13.8 °
12.6 °
82 %
5.1kmh
40 %
Pet
14 °
Sub
21 °
Ned
23 °
Pon
23 °
Uto
22 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9302
GBP
1,1685
CHF
1,0252
CNY
0,1285
HUF
0,0026
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: