6.3 C
Zagreb
Petak, 19 travnja, 2024

Branko Strupar doživio srčani udar,odmah je operiran: Liječnicima je bilo sve jasno kada su ga vidjeli

Branko Strupar zauvijek će pamtiti prošli petak kada je doživio srčani udar.

Pročitajte još:

Legenda belgijskog nogometa i nekadašnji igrač Dinama Branko Strupar doživio je srčani udar prošli tjedan, a nakon operacije uspješno se oporavlja, prenose belgijski mediji.

Čuveni nogometaš bio je na nogometnom turniru, a u jednom trenutku se nije osjećao dobro. Supruga ga je odvela u bolnicu, a on je hitno prebačen na operacijski stol. Liječnici su ga operirali čim su vidjeli njegovo stanje.

Ugrađena su mu dva stenta, a već je u utorak napustio bolnicu te se dobro oporavlja, piše Gol.hr.

“Osjećao sam stezanje u grlu, nije to bilo ništa posebno, onda se sve pojačavalo. Otišao sam na nogomet da se malo oznojim, mislio sam da će mi to pomoći, no onda sam shvatio da je riječ o nečemu težem. Vratio sam se kući, čim je supruga vidjela, stavila me u automobil i odvezla u bolnicu”, opisao je Strupar za Gol.hr.

Struparu su 53 godine, a svoju igračku karijeru počeo je 90-ih u Španskom. Potom je preselio u Genk, gdje je postao apsolutna legenda kluba. Postigao je čak 131 gol u 201 utakmici te je postao reprezentativcem Belgije. U Genku je osvajao prvenstvo i kup te je 1998. bio najbolji strijelac prvenstva s 22 postignuta pogotka.

Kakav utjecaj je imao na Belgijce jasno govori i da je jedini nogometaš po kojem je nazvana tribina Luminus Arene. Kasnije je preselio u Derby, a nakon četiri godine u Engleskoj je zaigrao za Dinamo.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
3.3 ° C
6.5 °
0.8 °
88 %
1kmh
0 %
Pet
14 °
Sub
10 °
Ned
7 °
Pon
9 °
Uto
9 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: