5.7 C
Zagreb
Petak, 19 travnja, 2024

Brazilci se čude Brozoviću: Hrvat puši i rekorde ruši

Pročitajte još:

Marcelo je u utakmici protiv Japana pretrčao nevjerojatnih 16,7 kilometara čime je za 400 metara popravio vlastiti rekord iz utakmice s Engleskom u polufinala prošlog Svjetskog prvenstva

Marcelo Brozović u utakmici osmine finala Svjetskog prvenstva u Katru protiv Japana pretrčao je nevjerojatnih 16,7 kilometara. U velikoj pobjedi Livaković je obranio tri penala, a Brozovićev podvig prošao je malo nezapaženo.

O Hrvatskoj pišu s respektom, ali se njom ne bave previše. Brazilski list O Globo objavio je uoči utakmice kratki tekst o Marcelu Brozoviću. Hrvatski veznjak je protiv Japana pretrčao 16.7 kilometara, čime je za 400 metara popravio vlastiti rekord iz utakmice s Engleskom u polufinala prošlog Svjetskog prvenstva.

“Brozović je popravio vlastiti rekord iako vrijedi naglasiti da su obje utakmice trajale 120 minuta. Ono što je zanimljivo je da je Brozović pušač i da je nekoliko puta uhvaćen kako puši. Osim toga, objavio je i fotografiju iz Interove svlačionice na kojoj puši cigaretu nakon osvajanja talijanskoga kupa”, piše O Globo i dodaje:

“U komentarima ga je bivši suigrač Radja Nainggolan pitao: ‘Ti pušiš?’, a Brozović mu je odgovorio: ‘Povremeno.’ Nije mu to prvi put. Nakon ispadanja s Eura prošle godine uhvaćen je kako u dućanu kupuje cigarete, a na Instagramu je objavio i fotografiju na kojoj puši shishu.”

Oduševio suigrače
Inter je u svibnju ove godine pobijedio Juventus 4:2 u finalu talijanskoga kupa, a Brozović je nakon toga objavio fotografiju s cigaretom s Interovim rezervnim golmanom Cordazom. Mjesec dana kasnije Hrvatska je u Ligi nacija pobijedila Francusku, a Brozović je ponovno pokupio tisuće lajkova.

Objavio je fotografiju kako sjedi na podu svlačionice. Kraj njega je bila boca piva, a u ruci kubanka uz komentar “Kubanka gori!”. Dejan Lovren mu je u komentaru napisao “Tito”, Mateo Kovačić “Brat” te uz komentar ostavio srce, a Edin Džeko mu je poručio “Brat”.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
6.5 ° C
8.3 °
3.6 °
83 %
1kmh
0 %
Pet
14 °
Sub
9 °
Ned
10 °
Pon
8 °
Uto
6 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: