8.4 C
Zagreb
Srijeda, 24 travnja, 2024

Brazilci pripremili ples za golove protiv Hrvatske: ‘Kome bude smetalo, imat će problem’

Pročitajte još:

Nogometaši Brazila su prema anketama i kladionicama najveći favoriti na svjetskom prvenstvu u Kataru, a upravo su carioce idući protivnik našoj reprezentaciji. Brazil pogotke proslavlja plesom na travnjaku, a protiv Južne Koreje im se čak pridružio i izbornik Tite što nije najbolje dočekano kod nekih poznatih nogometnih lica koja su kritizirala ovakav način proslave. Međutim, Brazilci se ne osvrću na kritike i poručuju da će plesati i dalje.

Nije to svima najbolje sjelo, a bilo je čak i kritika da se takvom proslavom pogodaka ponižava protivnik.

Tko ne voli naš ples imat će problem, jer ćemo mi i dalje plesati i nije nas briga”, izjavio je napadač Brazila Raphinha, prenosi ESPN. Imaju širok repertoar plesova, za koje koreografiju uvježbavaju na treninzima. Pjesme i plesove vide na društvenim mrežama. Da bi pokreti bili uvježbani, brinu se Neymar, Vinicius, Raphinha i Lucas Paqueta.

– U osmini finala smo kod prvog gola Južnoj Koreji zaplesali ‘Pagodao do Birimbola’, glazbu ‘Os Quebradeiras’, uz produkciju ‘Machadeza’, koja je u ovom trenutku najslušaniji na Tiktoku, a protiv Hrvatske ide ‘Warm up Senta Senta Suave’, pjesma koju je napravio pjevač Buarque, prijatelj Viniciusa, u suradnji s Kevinom O Chrisom – izjavio je Lucas Paqueta.

Mi se ipak nadamo da rasplesana družina neće imati puno razloga za slavlje nakon dvoboja s vatrenima.

Brazil je favorit Svjetskog prvenstva od početka natjecanja. Od četiri dosad odigrane utakmice, pobijedili su u tri. Izgubili su samo u posljednjem kolu grupne faze, u kojem je protiv Kameruna igrala druga momčad. Hrvatska i Brazil igraju u četvrtfinalu u petak od 16 sati.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
isprekidani oblaci
8.8 ° C
9.4 °
7.8 °
83 %
1.5kmh
75 %
Sri
9 °
Čet
13 °
Pet
17 °
Sub
19 °
Ned
23 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: