14.6 C
Zagreb
Ponedjeljak, 29 travnja, 2024

Cristiano Ronaldo jednom je fotkom naljutio Irance, prekršio je važan zakon

Cristiano Ronaldo našao se u problemu zbog fotografije koja je nastala s iranskom slikaricom Fatimom Hamimi, nogometašu prijeti ozbiljna kazna.

Pročitajte još:

Nogometaš Cristiano Ronaldo mogao bi se suočiti s ozbiljnom kaznom zbog potpuno bizarnog razloga.

Naime, tijekom njegovog posjeta Iranu u rujnu, Ronaldo se fotografirao s iranskom slikaricom Fatimom Hamimi, što je rezultiralo velikim brojem pritužbi od strane Iranskih građana, koji su tražili da se kazni nogometaša.

Fatima je posebno za Ronalda naslikala sliku kao poklon, a kao znak zahvalnosti, Cristiano ju je poljubio u obraz, dao joj potpisanu majicu i zajedno su se fotografirali.

Ova gesta izazvala je neočekivane reakcije i postala je razlogom za zabrinutost zbog potencijalnih posljedica za Ronalda.

Prema izvještaju Daily Mail-a, Cristiano Ronaldo izazvao je bijes Iranaca ne samo poljupcem, već i time što je zagrlio slikaricu.

Prema iranskom zakonu, dodirivanje udane žene tretira se kao preljub, što bi moglo rezultirati bizarnom kaznom od 99 udaraca bičem za nogometaša.

Očito, iransko pravosuđe ozbiljno je reagiralo na ovu situaciju, i postoji mogućnost da bi policija mogla uhititi nogometaša po njegovom dolasku u Iran.

Jedini način kako bi mogao izbjeći ovu kaznu jest pokazati iskreno kajanje zbog svojih postupaka.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
15.7 ° C
17.2 °
11.4 °
67 %
1kmh
0 %
Pon
25 °
Uto
24 °
Sri
20 °
Čet
20 °
Pet
13 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: