6.2 C
Zagreb
Četvrtak, 25 travnja, 2024

Dalić dobio pitanje čiji odgovor zanima sve Hrvate: Ostaje li Modrić? Razgovarat ćemo nakon subote

Pročitajte još:

Hrvatsku u subotu čeka utakmica za treće mjesto na Svjetskom prvenstvu u Kataru, a protivnika ćemo doznati u srijedu od 20 sati kada u drugom polufinalu igraju Francuska i Maroko

Hrvatski snovi srušeni su u utorak navečer kada je Argentina slavila s 3:0 uz dva gola Juliena Alvareza i jedan Messija. Luka Modrić na terenu je bio do 81. minute, a izbornik Zlatko Dalić dobio je pitanje ostaje li kapetan Vatrenih u reprezentaciji.

Osjeća li Modrić posljedice udarca lopte u glavu? Hoće li igrati u subotu?

Gubiš 3:0, a lopta te pogodi u glavu. To te još više ubije. Ako se Luka oprosti od reprezentacije, to će biti velika šteta za sve navijače u svijetu. Modrić se pokazao kao veliki igrač i kao veliki profesionalac koji uvijek čestita i kad pobijedi i kad izgubi. Njemu je teško, ali on će sam donijeti odluku. Sigurno je da ga cijeli svijet poštuje i respektira. Bilo bi lijepo da nastavi.

Odlazi li Modrić nakon Svjetskog prvenstva?
Bio je jako razočaran i tužan nakon utakmice i teško mu je pao ovaj poraz. Mislim da je logično da se tako osjeća, bilo mu je jako teško. Nama je koncentracija na utakmici za treće mjesto i nismo razgovarali o tome. Iskreno se nadam da će Luka još ostati u reprezentaciji, a on će o tome sam odlučiti. Ja bih volio da nastavi, ali razgovarat ćemo nakon subote.

Koga biste radije u utakmici za treće mjesto?
Bit će neizvjesno i zaista ne bih želio reći koga želim. Maroko je najveće iznenađenje SP-a, složili su se preko ljeta, vratili su neke igrače i probudili su nacionalno jedinstvo. Nisu primili nijedan gol osim autogola, pobijedili su Belgiju, izbacili su Portugal i Španjolsku i sav moj respekt imaju. Imaju svoj način igre, čvrsti su i onda opasni u izlascima u kontre.

O Francuzima ne treba previše govoriti. Mbappe je čudesan igrač koji uvijek radi razliku i protiv njega se ne može slagati taktika. Motiviran je da ide do kraja, da osvoji Svjetsko prvenstvo. Ostatak ekipe je uigran, izbornik je tu već dugo i tko god dođe će nam biti teško.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
6.2 ° C
7.2 °
4.8 °
92 %
1kmh
0 %
Čet
13 °
Pet
17 °
Sub
18 °
Ned
23 °
Pon
21 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: