15.6 C
Zagreb
Subota, 4 svibnja, 2024

Dalić ljutit na suca: Hrvatska mora imati poštovanje! Poludio sam, vidio sam da je to ciljano

Sudac Istvan Kovacs razbjesnio je Zlatka Dalića s nekoliko odluka na utakmici Hrvatske i Nizozemske.

Pročitajte još:

Dramatičnom pobjedom protiv Nizozemske Hrvatska je izborila finale Lige nacija. Bila je to napeta utakmica na kojoj smo vidjeli čak šest golova (4:2), ali i dosta sudačkih odluka koje su razbjesnile inače mirnog Zlatka Dalića.

U 105. minuti susreta izbornik je posve izgubio živce zbog odluke rumunjskog suca pri rezultatu 3:2 za Hrvatsku. Na semaforu je prošla 105. minuta, Nizozemci su dobili udarac iz kuta, a Dalić i hrvatska klupa bezuspješno su pokušavali dokazati sucu da označi kraj prvog produžetka.

Učinio je to Kovacs tridesetak sekundi kasnije, a Dalića smo vidjeli u izdanju u kakvom ga dugo nismo vidjeli. Hrvatski izbornik bio je vrlo ljutit, a to je na svojoj koži najbolje osjetio četvrti sudac.

⇒ OVDJE POGLEDAJTE KAKO JE DALIĆ POLUDIO NA SUCA 

– I još jedna situacija. Korner za Nizozemsku, izbijemo loptu vani, on uzme zviždaljku, oni uzmu loptu, on spusti zviždaljku. Onda sam poludio, vidim da je to sve ciljano. Protiv toga se borim, Hrvatska mora imati poštovanje. Kao u Fifi, neću glasovati jer vidim da nema poštovanja. Bio sam ponizan jer sam držao da mi moramo imati respekt. I jučer je to bilo očigledno, ali ne bojim se toga! Zato sam reagirao – nadovezao se Dalić.

U produžecima je komunikacija što se tiče dodatnog vremena bila loša, a izbornik se osvrnuo i na peti gol koji su ‘vatreni’ zabili.

– Njemu četvrti kaže koliko, on kaže ništa. Iva štopa, minutu i 49 sekundi prvi produžetak je produžio. I opet pusti da nam centriraju. Ne možeš nas tako. Žao mi je petog gola, ja bih ga pustio. Onaj ne možeš poništiti, moraš ga priznati. On je pokazao na centar. Zadnja minuta, onako lijep gol. Pusti ga, nek ljudi uživaju. Kao protiv Argentine treći gol.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
blaga naoblaka
15.6 ° C
17.1 °
13.8 °
82 %
1.5kmh
20 %
Sub
22 °
Ned
24 °
Pon
22 °
Uto
23 °
Sri
18 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9284
GBP
1,1697
CHF
1,0300
CNY
0,1283
HUF
0,0026
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: