20.8 C
Zagreb
Subota, 4 svibnja, 2024

Luka Modrić izborio penal i odmah pokazao tko da ga izvede: Sve rekao jednim prstom

'Ubacio' se ispred Codyja Gakpa nakon loše reakcije napadača Liverpoola i nizozemske nogometne reprezentacije, a onda je Luka Modrić završio na travnjaku dok je sudac Istvan Kovacs pokazao na penal dok se Nizozemci nisu bunili. Znali smo za 'probleme' s izvođačima penala među 'vatrenima', ali i to je prelomio i riješio upravo - 'maestro'.

Pročitajte još:

Ne, nije uzeo loptu i išao pucati pa ‘što bude’, već je odmah s poda samo kažiprstom pokazao prema Andreju Kramariću i poslao mu jasnu poruku – ti ćeš pucati penal. Znao je da Krama to radi u Hoffenheimu i to radi dobro, a u reprezentativnom dresu ga i nismo viđali s tim zadatkom. Video možete pogledati OVDJE.

No, Andrej je uzeo loptu i smireno zabio po sredini gola, a Justin Bijlow je otišao u desnu stranu, a slavlje je mogao početi. Nema tu ega, ni ičeg sličnog, samo zajedništvo za ‘vatrene’, a pokazao je veličinu Luka i u nadoknadi kad je Bruno Petković izborio penal u 115. minuti. A tad je loptu uzeo Luka.

Da, Krame više nije bilo na terenu, a pokazao je Luka kako se puca penal i zabio uz stativu. Prošli su ‘vatreni’ u finale Lige nacija, a tamo im dolazi bolji iz ogleda Španjolske i Italije. A penali? Raspucavanje nakon 120 minuta nikad nije bilo problem, a sad neće biti problem ni u prvih 90, a ni u dodatnih 30 minuta…

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
blaga naoblaka
20.8 ° C
22.2 °
18.8 °
56 %
2.1kmh
20 %
Sub
22 °
Ned
24 °
Pon
22 °
Uto
23 °
Sri
18 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9284
GBP
1,1649
CHF
1,0258
CNY
0,1283
HUF
0,0026
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: