21.3 C
Zagreb
Subota, 4 svibnja, 2024

Marca: ‘Uživali smo u Modriću kao u rujanskom sladoledu za koji znate da će možda biti posljednji’

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić proglašen je igračem utakmice u kojoj su "Vatreni" nakon produžetka pobijedili Nizozemsku i izborili plasman u finale Lige nacija.

Pročitajte još:

Odigrali smo briljantnu utakmicu, baš kakvu smo željeli. Možda ne u prvih 20 minuta, ali nakon toga smo bili sve bolji i bolji, kazao je Modrić.

Hrvatski kapetan je naglasio kako se “Vatreni” nisu bojali nakon što je domaćin vodio na poluvremenu.

“Nismo se bojali, ali istina je da neki trenuci mogu okrenuti utakmicu u drugom smjeru, pogotovo onaj pogodak na kraju regularnog vremena. Jako smo dobro reagirali i cijela je momčad odigrala sjajnu utakmicu.”

Novi podvig Hrvatske snažno je odjeknuo u medijima diljem svijeta, a svi hvale veličanstvenog Luku Modrića i njegove suigrače.

‘Modrić nikada ne prestaje‘, stoji u naslovu Marcinog teksta u kojem Španjolci još jednom sipaju pohvale na račun motora Real Madrida.

768x768 42bcb76c 9d0c 11eb 86af cedfb09875dd

“Bio je gladniji i inteligentniji od Gakpoa da ranije dođe do izgubljene lopte u prostoru i da se spusti na tlo nakon što je osjetio stisak Gakpoa koji je postigao jedanaesterac koji samo napadač može izvesti. De Kuipove tribine okupirane crveno-bijelima su eksplodirale”, stoji u tekstu u kojem se navodi:

“Modrićeva simfonija je pojačana u produžecima gdje je forsirao greške protivnika i gdje je prevladao karakter. Iz penala u 116. minuti je potvrdio prolaz u finale prije odlaska na klupu i ovacija navijača Hrvatske i Nizozemske i iscrpljenih gledatelja u polovici svijeta koji su još jednom ustali, skupili snage i pljeskali Luki u kojem smo uživali kao u rujanskom sladoledu za koji znate da će možda biti posljednji, ali uvijek ima još.

Ugledni BBC navodi kako je Hrvatska zapanjila i oduševila protiv Oranja, a Guardian kako je Luka Modrić zapečatio prolazak Hrvatske u finale.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
blaga naoblaka
21.3 ° C
22.1 °
20.8 °
58 %
1.5kmh
20 %
Sub
21 °
Ned
24 °
Pon
23 °
Uto
21 °
Sri
18 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9284
GBP
1,1649
CHF
1,0258
CNY
0,1283
HUF
0,0026
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: