5.1 C
Zagreb
Četvrtak, 25 travnja, 2024

Dalić objavio novi popis: Beljo dobio poziv, Oršić i Frigan na pretpozivu! Ima i povratnika

Na put u Nizozemsku, po prvi trofej za hrvatsku nogometnu reprezentaciju krenut će 24 igrača

Pročitajte još:

Dan nakon što je u Livnu bio na pokopu majke Kate, koja je preminula u subotu u 91. godini, Zlatko Dalić objavio je popis 24 reprezentativca i sedam igrača na pretpozivu za završnicu Lige nacija i utakmice protiv Nizozemske 14. lipnja i finale ili utakmicu za treće mjesto protiv Španjolske ili Italije 18. lipnja.

To znači da će samo jedan igrač otpasti za te utakmice, a finalni popis bit će poznat najkasnije 5. lipnja u 23.59.

U-21 reprezentativac Dion Drena Beljo dobio je poziv, a u kadru je i dalje i Petar Musa. Novost na popisu je izostanak i Mislava Oršića (30), napadača Southamptona koji je zadnju utakmicu odigrao još 1. ožujka, a zadnjih pet utakmica “svetaca”, koji su u međuvremenu ispali iz Premiershipa, nije bio ni u zapisniku. Oršić je završio na pretpozivu.

Pretpoziv je stigao i U-21 reprezentativcu Matiji Friganu (20), ofenzivcu Rijeke koji se našao na Dinamovu radaru i koji je ovog proljeća zabio deset golova u HNL-u i dvaput asistirao.

DALIĆEV POPIS ZA LIGU NACIJA

Vratari: Dominik Livaković (Dinamo), Ivica Ivušić (Pafos), Nediljko Labrović (Rijeka)

Obrana: Domagoj Vida (AEK), Borna Barišić (Rangers), Josip Juranović (Union Berlin), Joško Gvardiol (RB Leipzig), Borna Sosa (Stuttgart), Josip Stanišić (Bayern), Josip Šutalo (Dinamo), Martin Erlić (Sassuolo)

Vezni red: Luka Modrić (Real Madrid), Mateo Kovačić (Chelsea), Marcelo Brozović (Inter), Mario Pašalić (Atalanta), Nikola Vlašić (Torino), Lovro Majer (Rennes), Luka Ivanušec (Dinamo)

Napadači: Ivan Perišić (Tottenham), Andrej Kramarić (Hoffenheim), Bruno Petković (Dinamo), Marko Livaja (Hajduk), Petar Musa (Benfica), Dion Drena Beljo (Augsburg)

Pretpozivi: Josip Brekalo (Fiorentina), Mislav Oršić (Southampton), Duje Čaleta-Car (Southampton), Filip Uremović (Hertha), Ivo Grbić (Atletico Madrid), Nikola Moro (Bologna), Matija Frigan (Rijeka)

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
magla
5.1 ° C
7.1 °
4.8 °
93 %
1kmh
20 %
Sri
7 °
Čet
13 °
Pet
18 °
Sub
19 °
Ned
24 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: