15.6 C
Zagreb
Petak, 17 svibnja, 2024

Dalić olakšao dušu: Čestitam Gvardiolovoj majci što je rodila takvog sina

Pročitajte još:

Hrvatski nogometaši odigrali su 0-0 protiv Belgije u posljednjoj utakmici u skupini F Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru i zahvaljujući teško izborenom bodu osvojili drugo mjesto koje ih u osmini finala vodi na senzacionalni Japan. Španjolci su na kraju završili kao drugi u skupini E, pa su naši Vatreni dobili ipak, nominalno, slabiju ekipu, bez obzira što su Japanci totalni hit.

O fotografiji Joška i majke:

Screenshot 1 3

– Vidio sam fotografiju Joška i mame, bilo mi je toplo oko srca. Taj njegov odlazak mami je slika hrvatska reprezentacije, ponosan sam na to, čestitam njegovoj mami što je odgojila takvog momka. Evo sad sam se naježio. Ona je slika fotka dana, mjeseca, godine. Imati takvog sina, takvog igrača, skromnoga, a igra na takvom nivou je velika stvar. Nama i je moto ‘obitelj’ zato i jesmo tu gdje jesmo. Joško je najbolji stoper na svijetu, i na to možemo biti ponosni. Ima odličnu podršku Lovrena na terenu i izvan njega, a tu je sa savjetima i potporom i Vida te me raduje vidjeti koliko dobro funkcioniraju zajedno i pomažu jedan drugome – rekao je pa demantirao da se rasplakao nakon jučerašnje utakmice:

– Nisam plakao ni sad ni jučer, to je slika kad smo promašili šansu. Plakao sam poslije Rusije, više neću. Jučer nisam plakalo. Nemam razloga, mogu se samo veseliti i biti ponosan.

Je li gledao pobjedu Hrvatske nad Japanom 1998. u Francuskoj?

– Bio sam 98. protiv Japana kao navijač, teška utakmica, sjećam se, ostao sam na tribinama oduševljen japanskim navijačima, kako su sve ostavili čisto poslije utakmice i znam da je Hrvatska uvijek teško igrala s njima, bilo je gusto, napeto, to nas čeka i sada. Možda smo se jučer veselili kad smo izvukli Japan, ali nismo se predugo veselili.

Je li disciplina koju Japan posjeduje ono čemu Hrvatska teži?

– Naš protivnik je zaslužio doći ovdje zbog kvalitete i discipline. Vidjeli ste njihovo veselje, imaju disciplinu kojoj ja težim. Zato i jesu bili na sedam, osam prvenstava. Ispali su protiv Belgije jer se nisu htjeli zavući u svojih šesnaest metara i braniti se, nego su napadali, ali to im je u karakteru i ne mogu protiv toga.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
oblačno
15.2 ° C
16 °
14.8 °
91 %
2.6kmh
100 %
Pet
23 °
Sub
25 °
Ned
21 °
Pon
23 °
Uto
17 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9268
GBP
1,1629
CHF
1,0228
CNY
0,1281
HUF
0,0026
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: