16.7 C
Zagreb
Četvrtak, 16 svibnja, 2024

Daliću nakon odlaska Livaje ostavili uvredljivu poruku na kući: Potpisali su se ‘1950’

Sramotna je to poruka nepoznatih počinitelja u Novalji ususret utakmici polufinala Lige nacija između Hrvatske i Nizozemske. Ali 'vatreni' se ne žele obazirati na takve stvari te u dobroj atmosferi čekaju susret

Pročitajte još:

Fotografija je od prošlog četvrtka na petak, u tjednu kad je Marko Livaja napustio tabor ‘vatrenih’, dobili smo potvrdu iz Hrvatskog nogometnog saveza, a istaknuli su da se žele fokusirati na utakmicu, a ne na stvari koje su se dogodile proteklih dana.

Poruka je bila upućena i ostavljena na posebnom mjestu s obzirom na to da se radilo o zidu Dalićeve kuće u Novalji.

“Daliću, zašto šutiš, Savezu k***c pušiš”, pisalo je na transparentu u Novalji. Dodane su i riječi koje govore da se radi o poruci tamošnjih torcidaša.

Ispod objave na popularnoj hrvatskoj nogometnoj stranici na Facebooku, stigle su reakcije koje su navijače podijelile u mišljenjima, kao što je bio slučaj i odmah nakon što je odjeknulo da Livaja odlazi s priprema reprezentacije.

“Jesam navijač Hajduka, ali ne zaboravimo, i Livaja je prvi vrijeđao druge navijačke skupine, ovi su im sada vratili i sad su kao problemi nekakvi. Livaja je problematičan igrač koji je imao problema i u Grčkoj i svugdje gdje je igrao, ako pojedinac ima svugdje problema, to znači da je do pojedinca, a ne do nekoga drugoga”, bilo je jedno mišljenje koje proziva napadačkog aduta Hrvatske i Hajduka.

“Jedini razlog zašto sam navijao za Hrvatsku je Marko Livaja, sad nažalost više nemam razloga”, bila je druga reakcija, iz različitog kuta gledanja.

Mnogi su u svojim komentarima osudili prostačku poruku upućenu Zlatku Daliću, a jedan pogled istaknuo je da ništa od ovog nije potrebno.

“Ne znam jesam li više tužan ili bijesan na ove razdore zbog kojih pojedinci plešu vražji ples. Samo zajedništvo svih Hrvata donosi uspjeh (ne malo puta dokazano) na svim mogućim frontama. Iznad svega Hrvatska”, stajalo je u tom komentaru ispod objave koja prikazuje verbalni napad transparentom na hrvatskog izbornika.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
raštrkani oblaci
16.7 ° C
16.8 °
15.1 °
82 %
1.5kmh
40 %
Čet
19 °
Pet
23 °
Sub
25 °
Ned
22 °
Pon
18 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9268
GBP
1,1629
CHF
1,0228
CNY
0,1281
HUF
0,0026
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: