14.5 C
Zagreb
Srijeda, 8 svibnja, 2024

Dinamo objavio loše vijesti o Petkoviću: Propušta ključne utakmice Hrvatske

Bruno Petković ozlijedio se u derbiju s Hajdukom na Poljudu u sklopu 10. kola SuperSport HNL-a. Splićani su slavili 1:0 golom Sahitija.

Pročitajte još:

Najbolji igrač Dinama ozlijedio se pred kraj prvog poluvremena i morao izaći iz igre držeći se za ložu, s kojom je i ranije imao problema. Danas je Petković odmah išao na preglede i Dinamo je dobio nalaze.

“Nakon odrađenog liječničkog pregleda ustanovljeno je da je Bruno zadobio manje oštećenje mišića zadnje lože. Igrač odmah započinje s procesom rehabilitacije i očekujemo da će se vratiti na teren kroz tri tjedna”, objavio je Dinamo rano poslijepodne.

Petković će tako propustiti Dinamovo gostovanje kod Ballkanija u četvrtak u 2. kolu KL-a, prvenstvenu utakmicu s Istrom u nedjelju, ali i gotovo sigurno dvije utakmice Hrvatske u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo protiv Turske 12. listopada u Osijeku i protiv Walesa tri dana kasnije u Cardiffu.

Zlatko Dalić je za ovaj ciklus utakmica, uz Petkovića, od napadača pozvao Kramarića, Livaju i Musu, a na pretpozivima su Dion Drena Beljo i Matija Frigan. Za očekivati je da će Dalić aktivirati nekog od igrača s pretpoziva jer je ostao na premalo opcija u napadu.

Standings provided by Sofascore
Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
slaba kiša
14.5 ° C
14.9 °
13.8 °
95 %
1kmh
20 %
Sri
17 °
Čet
18 °
Pet
22 °
Sub
23 °
Ned
21 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9310
GBP
1,1627
CHF
1,0241
CNY
0,1289
HUF
0,0026
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: