13.7 C
Zagreb
Petak, 3 svibnja, 2024

Miro Bulj: HNS, mafijo! Neviđeno lopovsko suđenje protiv Hajduka

Derbi Hajduka i Dinama je iza nas, a završio je slavljem Splićana. Međutim, kako to inače biva, postoje i oni koji su nezadovoljni najvećim hrvatskim sportskim spektaklom, bez obzira na rezultat.

Pročitajte još:

Jedan od njih je i gradonačelnik Sinja i saborski zastupnik Mosta Miro Bulj, koji je prozvao suca Igora Pajača i njegovo suđenje.

“Na Poljudu neviđeno lopovsko suđenje protiv Hajduka. HNS MAFIJO, doći će i vama kraj, NE_ĆE_TE dokle hoćete, a Hajduk živi vječno”.

S druge strane, sudački ekspert Marijo Strahonja smatra da je Pajač dobro odradio posao na Poljudu.

– Možemo biti stvarno zadovoljni suđenjem, derbi je bio jako dobro odsuđen. Uz dvije incidentne situacije. Sudac je bio siguran, stabilan, dobro pokretljiv. Možda detalj ili dva, ali to ne bi trebalo pokvariti generalnu ocjenu suca Igora Pajača – rekao je Strahonja koji je otkrio koju bi mu ocjenu dao.

– Visoka četvorka je ocjena. Izuzetno miran, siguran i staložen, to su preduvjeti za kvalitetnu kontrolu i vođenje utakmice. Ulazak vrlo impresivan s obzirom na dvije incidentne situacije. Žuti karton Emreliju i Melnjaku. Možda oko 35. minute jedan krivi aut. Vrlo kvalitetno je “izmenađirao” ispred klupa jedne i druge ekipe, treneri su ga uvažavali. Moramo biti stvarno zadovoljni suđenjem. Sigurno nije bila lagana i jednostavna utakmica. Bio je siguran, pokretljiv, bio je na mjestu. Možemo razgovarati o prekršaju dva, sigurno da u ovakvom intenzitetu mora biti propusta. No, ono što je važno jest kontrola utakmice, odluka prekršaja, incidentne situacije u kaznenom prostoru. Povjerenje mu treba apsolutno dati za pravo.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
blaga naoblaka
13.7 ° C
13.8 °
12.1 °
77 %
4.1kmh
20 %
Pet
14 °
Sub
21 °
Ned
23 °
Pon
23 °
Uto
22 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9309
GBP
1,1691
CHF
1,0255
CNY
0,1286
HUF
0,0026
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: