23.7 C
Zagreb
Nedjelja, 28 travnja, 2024

Evo gdje se spremaju dočeci za ‘vatrene’ diljem Hrvatske

Hrvatska nogometna reprezentacija sinoć se u kasnim popodnevnim satima vratila iz Katra s broncom oko vrata. Umorni, ali dobro raspoloženi, malko promrzli uz desetke tisuća navijača brzo su se zagrijali na Trgu bana Jelačića

Pročitajte još:

Nakon spektakularnog dočeka hrvatskih nogometnih reprezentativaca na Trgu bana Jelačića u Zagrebu u nedjelju navečer, dočeci Vatrenima bit će organizirani i u njihovim gradovima. Varaždin, Kaštel Kambelovac, Velika Gorica i Split samo su neka od mjesta koja će dočekati hrvatske nogometne reprezentativce tijekom današnjeg dana, pišu 24 sata.

Za Marka Livaju i Marija Pašalića organizira se doček u Kaštel Kambelovcu u 18 sati.

“Pozivamo sve Kaštelane da dođu odjeveni u obilježja hrvatske reprezentacije i da zajedno zapjevamo u čast naših vatrenih Kaštelana”, piše Portal Kaštela.

Split planira doček reprezentativcima na Rivi uz nastup Giuliana, ali sve će ovisiti o terminu dolaska i dogovoru igrača i gradske uprave.

U Zadru će doček biti u poslijepodnevnim satima na zadarskom Forumu. Više detalja znat će se tek nakon jutarnjih sastanaka, javlja Kalelargainfo.

I Varaždin će dočekati brončane iz Katra. Detalji programa se dogovaraju, ali iz grada se nadaju kako će osim Zlatka Dalića i članova stručnog stožera, doći i pokoji reprezentativac, piše Regionalni. Doček bi trebao biti u 16 sati na Korzu.

Od 20 sati ispred muzeja Turopolja u Velikoj Gorici zakazan je doček za Antu Budimira i Marcela Brozovića.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
22.7 ° C
24.3 °
21.1 °
45 %
1.5kmh
0 %
Ned
24 °
Pon
25 °
Uto
24 °
Sri
20 °
Čet
15 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: