6.5 C
Zagreb
Četvrtak, 18 travnja, 2024

Fotka iz busa otkrila kakve je volje bio Gvardiol nakon što ga je Livaja tješio

Pročitajte još:

Hrvatska nogometna reprezentacija izgubila je u polufinalu SP-a u Kataru od Argentince, ali ih u subotu čeka borba za broncu. Protivnik će biti lošiji iz ogleda između Francuske i Maroka.

U međuvremenu, iz HNS-a su za N1 potvrdili da će doček nogometaša biti organiziran u nedjelju te da se detalji se još dogovaraju.

Hrvatski su reprezentativci bili shrvani nakon teškog poraza i mnogi su plakali još na stadionu Lusail, pogotovo Joško Gvardiol, kojeg je tješio Marko Livaja. No čini se da su se brzo trgnuli i vratili u realnost, a to je borba za brončanu medalju u subotu.

Olivari je objavom na Instagramu pokazala da su reprezentativci ipak dobro raspoloženi, kao i da Gvardiol više nije tužan. “Zajedno i u pobjedi i u porazu. Sutra je novi dan, a u subotu nova utakmica i to ona za brončanu medalju”, napisala je Olivari i slikala nasmijane Joška Gvardiola i Kristijana Jakića.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
6.9 ° C
7.7 °
3 °
88 %
3.6kmh
0 %
Čet
13 °
Pet
14 °
Sub
12 °
Ned
11 °
Pon
6 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: