14.1 C
Zagreb
Utorak, 14 svibnja, 2024

Gvardiol zamolio youtubera za fotografiju, on nije znao tko je: Fanovi mi kažu da si Gvardoliv?

Na YouTubeu ima 21.3 milijuna pretplatnika, a po društvenim se mrežama šire njegovi videi u kojima pogrešno izgovara imena nogometaša i država te streama kako igra Fifu, a u svoju je 'ulogu' ušao i s Joškom

Pročitajte još:

Gdje god da se Joško Gvardiol (21) pojavi, gotovo je sigurno da bi ga netko prepoznao i upitao za fotografiju. No, to se nije dogodilo prije ceremonije dodjele Zlatne lopte gdje je upravo Joško upitao youtubera IShowSpeeda (18) upitao bi li se mogao fotografirati s njegovim prijateljem, a Amerikanac je to prihvatio.

Hrvatski reprezentativac mu je prišao i zamolio da se fotografira s njegovim prijateljem. Gvardiol ih je fotografirao mobitelom i zatim otišao.

Nakon toga je uslijedila poprilično bizarna situacija. Speedov snimatelj ukazao mu je na činjenicu da je to Gvardiol, što je youtuber odlučio provjeriti iako, kako će se pokazati, uopće ne zna tko je Gvardiol.

“Mislim da je to branič Manchester Cityja, ovaj koji je slikao. Gvardiol ili kako već”, poručio mu je snimatelj. “Stvarno, to je on?” upitao se youtuber, na što su mu rekli da mu to pišu i fanovi u chatu prijenosa uživo na YouTubeu.

Speed je zatim pozvao Gvardiola da se vrati. “Ej, vrati se! Ti, ti, da, ti”, vikao je s uperenim prstom, a Gvardiol ga je poslušao. “Tvoje ime je Gvardolijan? Gvardoliv? Ljudi kažu da si ti Gvardoliv? Gvardolivi?” pitao je Speed hrvatskog reprezentativca.

“Nešto nije u redu, nije istina”, rekao mu je Gvardiol. Speed mu se zatim ispričao i zaključio da ga pratitelji “trolaju”. Nakon što je Gvardiol otišao, youtuber je zaključio: “Trolaju me u chatu. To nije Gvardoliv. Znam tko je Gvardoliv, on igra za Barcelonu.”

Speed se na ceremoniji susreo i s Novakom Đokovićem. “Izgledaš mi tako poznato, tko si ti?” pitao je najboljeg tenisača svijeta. “Ja sam novi igrač Milana”, rekao mu je Đoković, na što je youtuber odgovorio: “A, da, da, da.”

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
isprekidani oblaci
14.4 ° C
14.9 °
13.2 °
84 %
2.1kmh
75 %
Uto
16 °
Sri
21 °
Čet
20 °
Pet
22 °
Sub
25 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9268
GBP
1,1629
CHF
1,0228
CNY
0,1281
HUF
0,0026
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: