13.6 C
Zagreb
Nedjelja, 5 svibnja, 2024

Hrvatice lude za Gvardiolom: Dečko koji je s utakmica odlazio tramvajem danas je najpoželjniji frajer u Hrvatskoj

Pročitajte još:

Joško Gvardiol (20) postao je jedan od najistaknutijih nogometaša naše reprezentacije, a uskoro bi mogao biti i jedan od rijetkih igrača koji vrijedi više od 100 milijuna eura. O njemu pričaju svi, a posebno je zaintrigirao ljepši spol. ‘Ženi me, molim te’, ‘Isti si Apolon’, ‘Pravi zgoditak’, samo su neki od komplimenata koje mu svakodnevno upućuju putem društvenih mreža. Na radost mnogih žena, mladi Zagrepčanin je trenutačno slobodan.

Nedavno je u HRT-ovoj emisiji Knjaz kod Vatrenih otkrio da nije u vezi, ali i da ga privlače starije žene. “Čekaj, ti voliš malo starije?” pitao ga je Robert Knjaz nakon što je Gvardiol kao tri najljepše žene svijeta naveo Angelinu Jolie, Shakiru i Jennifer Lopez.

“Malo starije, da, da. Sav sam u tom điru”, odgovorio je nogometaš. “Draga J.Lo, čekam te u Leipzigu. Produžio sam ugovor, nadam se da ćeš mi se javiti na Instagram”, dodao je u šali. Rekao je tad i da mu samački život nekad teško pada.

“Nisam u vezi, sam živim, i koliko god nekad trebam mir, osjetim i tu samoću, depresiju, nedostaje mi obitelj”, priznao je. Ipak, ne krije ni da mu ne nedostaje ljubavnih ponuda. “Prošli put na okupljanju reprezentacije jedna mi je djevojka prišla i dala papirić na kojem je bio njezin Instagram profil”, priznao je skromno.

Joško je simpatije mnogih pobrao još 2019. godine kad je srušio Inter na Maksimiru sa samo 17 godina i kući otišao – tramvajem. “Još se uvijek nekako najbolje osjećam u tramvaju. Nekada me zna suigrač odbaciti do kuće, nekada odem pješke jer uživam hodati… No, otkako me netko slikao u tramvaju, malo mi je neugodno jer sad svaki put kada uđem, netko vadi mobitel”, rekao je nakon toga.

Skromni dečko sa zagrebačkih Srednjaka odrastao je s ocem Tihomirom, majkom Sanjom i sestrama Lorenom i Frankom. Da nije postao nogometaš bio bi, rekao je jednom, ribar poput oca. Obitelj ga sad bodri u Kataru s tribina, dok on iznova fascinira navijače svojom igrom.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
13.6 ° C
14.9 °
11.1 °
84 %
0.5kmh
0 %
Ned
24 °
Pon
23 °
Uto
21 °
Sri
18 °
Čet
12 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9284
GBP
1,1649
CHF
1,0258
CNY
0,1283
HUF
0,0026
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: