12.7 C
Zagreb
Subota, 4 svibnja, 2024

Jeziva poruka ispred stadiona PSG-a: Vlahoviću, ako dođeš, odsjeći ćemo ti tri prsta

Čelnici PSG-a navodno su postigli verbalni dogovor s Vlahovićem, a trenutačno rade na transferu koji bi trebao biti završen do kraja prijelaznog roka.

Pročitajte još:

Prema izvještajima španjolskog lista Marca srpski nogometaš Dušan Vlahović biti zamjena za Kyliana Mbappéa u PSG-u.

Čelnici PSG-a navodno su postigli verbalni dogovor s Vlahovićem, a trenutačno rade na transferu koji bi trebao biti završen do kraja prijelaznog roka.

Nekolicina navijača PSG- a skupila se kod stadiona s transparentom: “Vlahoviću, ako dođeš u Pariz, odsjeći ćemo ti tri prsta. Pariz i Priština, svjetski i ponosni.”

Pozdrav s tri prsta koji je čest u Srbiji je pozdrav s otvorenim kažiprstom, srednjim prstom i palcem. Postoji nekoliko teorija kako je došlo do korištenja baš tog simbola kao pozdrava. Broj tri u pravoslavlju, pa tako i u Srpskoj pravoslavnoj crkvi, vrlo je važan; tri prsta se koriste kada osoba gestom čini znak križa, a broj 3 simbolizira i Sveto Trojstvo.

Vlahovićev status u Juventusu nije siguran. La Gazzetta dello Sport pisala je kako će klubu biti teško zadržati Vlahovića ako dobije ponudu od 60 milijuna eura ili više. Srpski reprezentativac (23) stigao je u Juventus prije godinu i pol dana iz Fiorentine za oko 80 milijuna eura. Dosad je za torinsku momčad odigrao 63 utakmice i zabio 23 pogotka.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
blaga naoblaka
12.7 ° C
13.3 °
11.4 °
89 %
2.1kmh
20 %
Sub
21 °
Ned
24 °
Pon
23 °
Uto
24 °
Sri
18 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9284
GBP
1,1649
CHF
1,0258
CNY
0,1283
HUF
0,0026
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: