10.3 C
Zagreb
Utorak, 23 travnja, 2024

Još ga nisu pronašli: Christian Atsu i dalje nije pronađen, leži pod ruševinama?

Dopredsjednik njegovog kluba pustio je u javnost skroz krivu informaciju.

Pročitajte još:

Nogometaš Christian Atsu ipak još nije pronađen u ruševinama nakon potresa u Turskoj, tako tvrdi BBC.

Iako su brojni svjetski mediji potvrdili da je pronađen i odvezen u bolnicu, navodno ipak nije te i dalje traje potraga.

Dopredsjednika njegova kluba Mustafa Özat pustio je u javnost da je Atsu pronađen, no izašao je s nepotvrđenim informacijama i pogriješio.

“Činimo sve što možemo da lociramo Christiana. Kao što možete zamisliti, ovo je jako teško vrijeme za njegovu obitelj. Nakon jučerašnje objave kluba da su Christiana izvukli živog, još tražimo potvrdu gdje se nalazi”, objavio je na Twitteru nogometašev menadžer Nana Sechere.

Klub se službeno nije oglasio, no u prilog tvrdnji da je Atsu još zarobljen pod ruševinama ide i izjava tehničkog direktora Hatayspora, bivšeg golmana Volkana Demirela.

– Molim vas, nemojte pisati da je preživio, a da niste sigurni. Ljudi imaju obitelji, pate i bol je sve veća. Nemamo informacije o Atsuu ni sportskom direktoru Taneru Savutu. Čim nešto saznam, javit ću – kazao je Demirel za portal Hurriyet.

Kako se čini, došlo je do zamjene identiteta.

– Imao sam informaciju da su Christiana Atsua izvukli iz ruševina. Ali trenutačno znamo da su Atsu i Taner Savut i dalje tamo – rekao je Mustafa Özat.

Ganski reprezentativac još je u nedjelju, oko 12 sati prije potresa, zabio za pobjedu svog kluba protiv Kasimpase na domaćem terenu. Prema nekim informacijama, igrao je poker u stanu prijatelja do 3.30 ujutro i u stan na devetom katu zgrade vratio se oko 4 sata, 20 minuta prije nego što je zatreslo 7,7 po Richteru.

– Jučer mi je tursko ministarstvo vanjskih poslova htjelo potvrditi jesu li pronašli i spasili Christiana Atsua. Ali u cijeloj zbrci koja je razumljiva u ovim okolnostima, još nisu sigurni u kojoj je bolnici. Jutros su me opet kontaktirali i rekli da rade na tome da ga lociraju – rekla je ganska veleposlanica u Turskoj Francisca Ashietey-Odunton za Joy FM.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
raštrkani oblaci
10.3 ° C
10.8 °
6 °
66 %
6.2kmh
40 %
Uto
10 °
Sri
7 °
Čet
12 °
Pet
17 °
Sub
19 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: