24.4 C
Zagreb
Ponedjeljak, 6 svibnja, 2024

Još jedan udarac za Dalića: Kramarić pod velikim upitnikom za Tursku i Wales!

Andrej Kramarić nije trenirao s momčadi Hoffenheima nakon što je povrijeđen u susretu s Borussijom Dortmund niti je otputovao na gostovanje kod Werdera. Njegov nastup 12. listopada dolazi pod veliki upitnik

Pročitajte još:

Hrvatska nogometna reprezentacija i njen izbornik, Zlatko Dalić, u problemima su zbog mnogobrojnih ozljeda važnih igrača momčadi. Ivan Perišić je prošao tešku operaciju koljena nakon povrede na treningu Tottenhama, stoga nije pozvan na kvalifikacijske utakmice za Europsko prvenstvo 2024. protiv Turske i Walesa.

Neizvjesno je stanje i s Brunom Petkovićem te Lukom Ivanušecom koji se povrijedio tijekom utakmice za Feyenoord u kojeg je stigao ovoga ljeta. Sada, čini se, ima još jedan problem.

Andrej Kramarić prošlog je petka napustio travnjak u 87. minuti utakmice između Hoffenheima i Borussije Dortmund (1-3). Napadač hrvatske reprezentacije dobio je jak udarac u ložu iza koljena, teško je hodao, a liječnici su mu propisali četiri dana strogog mirovanja.

Međutim, niti tjedan dana kasnije situacija nije bitno bolja. Koljeno i zadnja loža i dalje su natečeni. Kako saznajemo, Krama nije trenirao s momčadi nakon posljednje utakmice zbog čega nije niti otputovao s momčadi na gostovanje kod Werdera.

Kramarić pod upitnikom za Tursku i Wales
Magnetska snimka ne ukazuje da je nešto slomljeno, a snimku će dodatno pregledati i liječnici hrvatske reprezentacije. Kramarić je bio na raznim terapijama, ali zasad nema bitnog pomaka.

Kako saznajemo, Kramarićev nastup protiv Turske u prvoj utakmici ‘vatrenih’ na Opus Areni pod velikim je upitnikom. Krama će u Hrvatskoj nastaviti s terapijama i oporavkom, pa će liječnička procjena i brzina oporavka biti ključni za njegov nastup u ovom kvalifikacijskom ciklusu.

Tko će igrati u napadu?
Kramarićeva ozljeda sa sobom povlači pitanje njegove zamjene. Izbornik Dalić zasad je aktivirao pretpoziv Nikoli Mori, no ako ćemo iskreno, Hrvatska ima puno većih problema u napadu. Ako Kramarić neće biti spreman za kvalifikacijski ciklus, za mjesto u prvih 11 borit će se Petar Musa i Marko Livaja.

Podsjetimo, Hrvatska prvu utakmicu igra protiv Turske u četvrtak, 12. listopada, a tri dana kasnije gostuje u Cardiffu kod Walesa.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
24.4 ° C
25 °
22.6 °
44 %
8.2kmh
0 %
Pon
24 °
Uto
21 °
Sri
14 °
Čet
20 °
Pet
22 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9283
GBP
1,1674
CHF
1,0252
CNY
0,1287
HUF
0,0026
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: