7.9 C
Zagreb
Četvrtak, 25 travnja, 2024

Joško Gvardiol sad može birati, divovi su stali u red za potpis

Joško Gvardiol jedno je od otkrića posljednjeg Svjetskog prvenstva.

Pročitajte još:

Stoper Hrvatske bio je jedan od najzaslužnijih u momčadi “vatrenih” za osvajanje brončane medalje i treće mjesto, pa ne čudi da su brojni klubovi ozbiljno zainteresirani za njegovo dovođenje.

Leipzig će ga teško zadržati nakon niza dobrih igara.

Interes velikana za Gvardiola više nije nikakva novost, samo je pitanje tko će slaviti u utrci. Prema napisima engleskih medija, Tottenham se povukao iz utrke zato što ne može financijski parirati ponudama ostalih klubova iz vrha Premiershipa.

Pouzdani Fabrizio Romano tvrdi da Chelsea za Gvardiola nudi 90 milijuna eura, no tom se cifrom ‘baratalo’ i prije SP-a, dok ga još nije upoznao i ostatak svijeta.

Sad je njegova cijena skočila u nebo, Manchester City nudi 97 milijuna eura, Manchester United nekoliko ‘milijunčića’ manje.

Utrka je još uvijek otvorena, a može se rasplesti i kroz nekoliko sljedećih dana, tvrdi Romano. Basnoslovan transfer svakako ne znači da će se Gvardiol odmah zaputiti u novi klub. Chelsea je, primjerice, potpisao njegovog suigrača Christophera Nkunkua koji će u London stići tek na ljeto. Tko zna, možda će na avion skupa s Gvardiolom…

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
blaga naoblaka
9.4 ° C
9.8 °
6 °
76 %
3.1kmh
20 %
Čet
13 °
Pet
17 °
Sub
20 °
Ned
23 °
Pon
25 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: