20.8 C
Zagreb
Subota, 4 svibnja, 2024

Jude Bellingham progovara o svađi sa zvijezdom Manchester Uniteda Lisandrom Martinezom

Zvijezda Real Madrida Jude Bellingham inzistira na tome da potpuno poštuje Lisandra Martineza nakon što je bio upleten u žestok sukob s braničem Manchester Uniteda tijekom sinoćnje prijateljske utakmice.

Pročitajte još:

Argentinski internacionalac, pod nadimkom Mesar, razljutio je Arsenal prošlog vikenda nakon jednog pretjerano revnog izazova na Bukayo Saka koji je doveo do pucanja živaca .

Martinezov borbeni stil obrane donio mu je status kultnog heroja na Old Traffordu nakon impresivne debitantske sezone, ali još jedan snažan napad, koji je Bellinghama ostavio na hrpi nedugo prije poluvremena, izazvao je ljutitu reakciju engleskog reprezentativca.

‘Mala svađa s Martinezom jedna je od tih stvari,’ rekao je Bellingham nakon što je obilježio svoj drugi nastup za svoj novi klub lijepim golom u impresivnoj pobjedi od 2-0. ‘On je briljantan igrač.

‘Ušao sam na poluvremenu i jebao ovo i jebo ono. Ali kad je došao da mi poželi sve najbolje kad je izašao, stvarno sam to poštovao. Znam što ide na terenu, ostaje na terenu.

‘Vidio sam ga na kraju utakmice i zaželio sam mu sreću. Mogu to poštovati kada dva igrača pokušavaju pobijediti svoju momčad i mogu se okupiti i poštovati nakon utakmice.

‘On je veliki natjecatelj i odličan igrač. Kao i ja, on želi pobjedu.

Jude Bellingham bijesno je reagirao na agresivan izazov Lisandra Martineza
Jude Bellingham bijesno je reagirao na agresivan izazov Lisandra Martineza (Slika: Twitter)

Ponekad se prelije. To je dio igre. Zaista sam pun poštovanja. Možemo imati taj trenutak nakon utakmice.’

Bellingham, u međuvremenu, inzistira na tome da mu se svidjelo prvih nekoliko tjedana kao igrač Real Madrida i da je uvjeren da će pomoći španjolskim divovima da ispune svoja visoka očekivanja.

20-godišnji vezni igrač završio je svoj veliki novčani prelazak na Bernabeu prošlog mjeseca, napustivši Borussiju Dortmund za naknadu koja bi mogla narasti na vrtoglavih 115 milijuna funti.

Bellingham je u srijedu upisao svoj drugi nastup za Madrid pod krovom stadiona NRG, kada je otvorio gol u prijateljskoj utakmici protiv Manchester Uniteda lijepim, oštrim završnicom.

Unatoč tome što je skinut na poluvremenu u Houstonu, smatralo se da je učinio dovoljno da zaradi nagradu za igrača utakmice jer je momčad Carla Ancelottija upisala naposljetku uvjerljivu pobjedu.

‘Izgledam kao da uživam, volim razmišljati’, rekao je Bellingham nakon utakmice. ‘Zasada je dobro. Uživam igrati s ovom momčadi, učiti od toliko sjajnih igrača. Definitivno se još ne zanosim.

‘Ove sezone dolaze veliki izazovi. Puno je toga čemu treba težiti i to je s pravom. To je najveći klub s najboljim igračima. Očekivanja su visoka kao što i trebaju biti. Radi se o tome da idemo vani i uskladimo to.’

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
blaga naoblaka
20.8 ° C
22.2 °
18.8 °
56 %
2.1kmh
20 %
Sub
22 °
Ned
24 °
Pon
22 °
Uto
23 °
Sri
18 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9284
GBP
1,1649
CHF
1,0258
CNY
0,1283
HUF
0,0026
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: